Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cionisticko magare, prodana dusa , ubija svoj vlastiti crni narod u usa milijoni crnaca u zatvoru . cionicki heroj. ne zapamceni precijednik istorija ce o baraku obami da pise kao o hitleru godinama.
Mislte, da li zelite biti njihove kurvice jos vise ili ostati na istom ????
Svi ste vi ovo: http://i59.tinypic.com/148fd4l.jpg
Pa da vasi mozgovi ne podrzavaju cioniste danas nebi bilo ovako stanje u svijetu
ovo priča za malu djecu
Ih...
Koja suplja hah, obama bolan u ovaj tvoj laznjak niti jedan normalan covjek ne bih povjerovao. valjda se zna tko vlada vama i nastoji da vlada cijelim svijetom.
@Pu$$y smog zasmetalo ti "bih" ne radi pravopisa , vec sto te "bih" asocira na nesto drugo. P.S Merak mi da slovo "h" koristim gdje treba i gdje ne treba, prepoznatljiva sam po tome ....provokatoru.
...vrijeme je da i izrael dobije jednu vaspitnu iza ušiju:)))