Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee moj Obama... pa sad ce ti najbogatiji Amerikanci fino svoj novac i resurse investirati vani gdje ce im profit biti veci. Fino ce sve firme preselit u strane drzave i nastaviti sa radom. Oni dobiju vecu zaradu, a Amerika dobije vecu nezaposlenost.
Nista se ti ne pitas, kongres donosi odluke.
Jesi li ikad cuo za izvrsne ovlasti. http://en.wikipedia.org/wiki/Powers_of_the_President_of_the_United_States#Executive_powers
On moze donosit sitne odluke, kao npr. koje boje ce biti tepih u njegovoj kancelariji i kako moraju biti obuceni uposlenici bijele kuce. Za sve ostalo, kongres mora potvrditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gotov je
.....a u hr milanović smanjio poreze onima koji zarađuju više.......demokracija sa različitim pogledima.........
Pazi Obama, sada ce retardirani Republikanci doci i reci ti da veci porezi unistavaju "FREEDOM" u Murici, i da ce veci porezi za bogate dovesti do propasti demokratije i uzrokovat ce nastanak komunizma. Kao sto smo hiljadu puta culi u zadnjih 7 godina od "genijalaca" na FOX News-u