Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA VISE OBAMA PA OBAMA IRAN CE ZAVLADATI IRANNNNNN LJUDI
@Bosanac nesto ne slusamo cesto o katolickim bombasima samoubojicama,teroristima,talibanima,mrznji prema zenama kad je krscanstvo u pitanju. Hrvatica sam ali ateist tako da mi ni krscanstvo nije po volji,ali zna se-islam je najveci problem
Orao i @Orao Momci, malo se kontradiktorni... prvo kazete da nema vjere osim Islama, a onda da u Bosni svako moze vjerovati u sta hoce i da to nije problem... a onda drugi porucuje da ide u RS... Morate se odluciti... ili jest ili nije... ne moze i jedno i drugo. A to za ukidanje vjera nije dobro ni u kom slucaju... jer nista nije dobro proizaslo iz nekih zabrana.... ali se vjere isto tako u sekularnoj, multietnickoj drzavi kao sto je BiH ne bi smjele mijesati u politiku i vlast. Pa eto primjera sekularne Turske, u kojoj to nije dozvoljeno, jel\' tako.
salis se malo sutra, sto onda nisi sve tri religije marsnuo kad si vec islam ????!!!!
de ba ljudi, ja se to samo salim malo, dosadno danas.. :D odo popit pivu nedje :P
@budala e jesi budala nad budalama , nisi se dovoljno naklo garant muslimana i drugih
nek ide u RS kome nije dobro Rs je ionaka Srbija
Nema vjere osim Islama.A u Bosni svako moze da vjeruje u sto hoce bez ikakvih problema.A kome se ne svidja u Bosni neka iz nje ide.!
Ne znam odakle si ti spao balavce,malo se informisi.Najveci problem su bili i bice upravo takvi kao sto si ti koji sa mrznjom gledaju na sve religije a posebno na islam. Izvuci glavu iz krizarske guzice i progledaj svojim ocima!
najbolje bi bilo da se sve vjere ukinu, a najprije islam koji je samo zlo ovom svjetu donio i u bosni takodje, glavni uzrocnik svih stradanja, bio i bice... hrvati i srbi nikada nece imat miran suzivot s bosnjama zbog njihove vjere, kultur, ogavnih imena koja imaju itd. itd...
@Bosanac Slazem se
Bilo bi lijepo da prilikom posjete Vatikanu pozove \"vjere da se suprostave ekstremizmu\".