Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je i smijesno pricati o tudjoj demokratiji kad svoj narod spijuniras, snimas, promatras, pratis, biljezis, marises. Naravno da je upitna demokratija i nacin razmisljanja u Iranu - ali se ne radi uopste o demokratiji - nego o zadrzavanju statusa velesile Izraela na bliskom istoku. Ovo je samo potvrda da iranske vodje ne odgovaraju interesima Izraela i SAD-a koji se vode vec providnom zavadi-pa-vladaj, korporacijskom imperijalistickom politikom.
More US-way democracy: http://www.youtube.com/watch?v=ze5rnVYlpxw&NR=1
Pa ovi koje podrzava prd OBAMA pale i zare kako se vidi kako demostracijte teku ovde se ljudi dizu u zrak napadaju policiju i ruse sve pred sobom Dali takvi treva da vladaju Podrzavam vlast u Iranu neka protjera sve Americke i zidovske spijune
Kako moze biti upitna pobjeda sa razlikom od 10-tak miliona glasova? Prece je Obami i amerikancima bilo da se zapitaju kako na vlast dodje Dzordz Bus, jer se zna da je imao manje glasova od protivkandidata, pa mu nekako nategnuse. Ali se amerikanci nisu bunili jer im je jedino vazno da su frizideri puni. Providno, Obama, al hajd, malo si bolji od Busha, to bar nije tesko.
Here is more: http://www.youtube.com/watch?v=tMqKr029_TY&feature=fvw
ko him je kriv sto su izgubili izbore pa ne mogu poraz da podnesu osudujem nasilje demonstranata
Nasiljem koje su pokrenuli američki špijuni.
It\'s always \'bout marketing coverage, not to mention democracy where sons are inheriting fathers\'s presidency ;) - enjoy: http://www.greenspun.com/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=001wqj