U posjeti Izraelu i Zapadnoj obali
1
Obama: Palestinska država uslov za jevrejsku
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I taj problem u BiH je sto neko ne trpi da neko druge vjere zivi s njima na istoj zemlji. Nista drukcije od palestinskog problema i izgradnje izraelskih naselja.
pravo govori.... jedino sjest i dogovoriti se, kompromise posloziti, onda se moze u buducnost gledati i buducim generacijama nesto pruziti.... ovako stoje na jednom mjestu vec godinama,i nista se ne rjesava, promaseni zivoti generacijama... i kod nas bi morali opet da se svi ali KONACNO dogovore, da krene vec jednom....
Citav ovaj problem oko izgradnje izraelskih naselja je sto Palestinci ne trpe da neko druge vjere i drugog etnickog porijekla zivi na istoj zemlji.
Indijanska drzava u SAD-u uslov za SAD na indijanskom teritoriju....
nas treba pobiti zelimo umrijeti od izraelskog metka
ovaj gori od gebelsa..