Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UI AMERICKOJ POLITICI SVAKI PRESJEDNIK GORI OD GOREG HVALA VAM NA EU DEMOKRACIJI KOJU STE UVELI NAMA NIKAD NAPREDKA NEMAMO ZBOG EU USA I PAR NASIH PLACENIKA POLITICARA OD RUSENJA YU DO DANAS .NAROD NAM HODA SLOBODNO OD KANTE DO KANTE SMECA DA TRAZI KRUHA SLOBODA DA UZIVAS .A TEK DEMOKRATSKI IZBORI JOJ IMAMO NAJ BOLJE IZBORE
PO PRVI PUT U ISTORIJI CRNAC FASIST
Neduzni ljudi ginu zbog vaseg natezanja sa Rusijom, a ti tu pricas o slobodi! Hebem vam i demokratiju i komunizam i tu vasu "slobodu"... "Američki predsjednik je izjavio da je ruska agresija na Ukrajinu podsjetnik da ne treba biti spokojan u nastojanjima na stvaranju cjelovite, slobodne i mirne Evrope," ko o cemu, kurva o postenju!
što bi naš narod rek'o: lako je tuđim qrcem gloginje mlatit
idi hObama posjeti familiju u afriku mani se lazi :) )
on je porijeklom irac; bilo na svim vijestima kad je obilazio rodbinu u irskoj :-)
sigurno irac :) mogao bi biti ovako crn hahaha :)
...mr. obama...govor ko da vam je pisao sdp-ov kemal-paša od interneta...
Gospodine Obama, najlakše je trgovati tuđim životima. Ni gruzija nikad nije ostala sama, osim kad je bilo najteže.
a gdje ti vidje gospodina,??