Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama stay out of this.
Ohrabrenje se nalazi u Evandjelje Rijeci Bozjoj
Ahmedinejad ohrabruje protestante u SAD da izvedu pred lice pravde odgovorne američke teroriste za 9/11: DIcka Chenya, Georgea Busha i ostale. Kao i za bosanski GENOCID: BIlla Clintona, Richarda Hoolbrokea (uh taj se izvuče ko Milošević) i druge saučesnike u zločinačkom poduhvatu kao što je po komandnoj odgovornosti zapovjednik britanske armije Elizabeta II itd.
kako te bolan nije sramota javno se brukati.znas li uopste razliku izmedzu vecegi manjeg. Je li Tunis bio diktatura? Jest. Je li Egipat bio diktatura? Jest. Je li Iran diktatura? NIJE. Jesu li prosvjedi u Tunisu bili masivni? Jesu. Jesu li prosvjedi u Egiptu bili masivni? Jesu. Jesu li prosvjedi u Iranu masivni? NISU. Što je cilj tuniških prosvjeda? Promjena političkog sustava. Što je cilj egipatskih prosvjeda? Promjena političkog sustava. Što je cilj iranskih prosvjeda? Promjena trenutne VLADE. ovdje je sve jasno.
Poznata nam je vasa Guantánamo demokratija usranko obojeni...
E moj prijatelju , mislio sam da si pametan ali nazalost nisi, nikada , nikada ne kazi nista unaprijed ako si imalo politicar , sada ce te oni prciti a ja cu ih podrzavati.
Ovi samo metu ispred tudjih vrata i fol uspostavljaju red, a koliko im je vremena trebalo da pomognu svom narodu poslije cunamija u Nju Orleansu...
Puca penis Obami za Irancima,zna on dobro da se u Iranu za mali protest protiv režima može završiti na vješalima brrrrr
Kako im je drag nered u tudjoj kuci.