Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD JE ON OVAKO CRN MOZES ZAMISLIT KAVI SU IM CIGANI Dobar je Husein ima radi njega Republikanci 2/3 USA da ociste budali napakovase celno mjesto jedne drzave koja nema pojma vise ko joj je sve neprijatelj i osim toga sa ogromnim racunima. Al si ga nadrljo Huseine
eno na, broje (precizno) dane odmora predsjednicima a koliko novinar ovog clanka ima odmora?
nesto ce se desit sto posto cim presednik sesti put odlazi na odmor u ovoj godini ,prije je nesto trebalo da bude pa him nije upalilo,sesta sreca kazu amerikanci,
pa eto sami kazete tek je potrosijo 20 dana odmora za vise od dvije godine mandata a bus je za osam godina 826 dana proveo na odmoru u svakom slucaju obama je legenda kao covek i kao presednik pa nek ide ako je iko zasluzijo onda je to on.
ga se...svi mu broje dane godisnjeg a on se pari kad god stigne...tako i treba.... ljudskoj zavidnosti i pokvarenosti nigdje kraja...da si konj i da radis svaki dan opet im nebi valjao.
nemojte tako zasluzio je covjek, daBogda se u Afganistanu na prvoj linbiji odmarao...
vidi firauna pravi neradnik
Masala, samo tako! :-)
joj kako ste to napisali masacusets hahaha :D valjda se pise Massachusetts a ne Massachisetts