Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ZASTO bi bilo bitno da li je musliman ili ne, i na cemu se zakleo?? valjda je bitno ono sto je poslije toga rekao u govoru i sto je stavio u svoj program, a jos bitnije naravno potezi koji ce iz toga uslijediti... ccc, koja smo mi crna rupa civilizacije sa ovakvim vazda istim iskompleksiranim razmisljanjima... (to su isti oni koji tvrde da komsic nije \'legitiman\' jer ga nisu birali zbog njegovoga \'predznaka\' ili neke druge zivotne slucajnosti, nego zbog ideja koje stoje iza njega....)
POLA VIJEKA FOLIRAJU PALESTINCE NA ISTI FOL.. ZNAS KADA CE AMERIKA POMOCI PALESTINCIMA ??? NIKAD, JER JE I AMERIKA IZRAEL... A BOSNJE I SVI OSTALI MUSLIMANI MOGU DA SE ZAMLACUJU PO DZAMIJAMA I TJESE DA JE MUBARAK HUSEIN OBAMA MUSLIMAN, A ON SE ZAKLEO NA BIBLIJI.. NISTA SE NE MIJENJA OSIM STO CE SE JOS VISE NAOBLACITI NAD MUSLIMANSKIM PREDJELIMA...