Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diplomatskim putem pokoriše čitav kontinent , pobiše skoro čitav domicilni narod, uvezoše sebi robove, zaratiše na sve strane. Veliki diplomate nema šta
a de mi Bgt reci gdje bi ja mogo nabaviti te pameti ? Htio bi ja sebi uzeti. Ima li to ovuda negdje da ne idem u Ameriku?
Fuj
Sačuvaj nas Bože vaše pameti...
Hvalite me usta moja. Ne nosi on bezveze titulu najgoreg americkog predsjednika svih vremena. Policija ubija crnce za vrijeme njegovog mandata vise nego u Reganovo vrijeme. U ratu je sa vise zemalja nego Regan, Bus stariji i mladji, i ona mrcina Klinton. Nije obecao nista osim prazne fraze "yes we can" i nista nije ni uradio. I metla bi bila bolji predsjednik od ove spodobe.
@sashapuskin Jebeno ti se nešto zamjerio...??? Mora bit da ti je odbio useljeničku vizu ...! ! !
@sashapuskin Jebeno ti se nešto zamjerio...??? Mora bit da ti je odbio useljeničku vizu ...! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko te ne zna skupo bi te platio.