Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazivati IDIL teroristickom organizacijom je vrlo subjektivno ! Ja sam mislio da mediji trebaju biti objektivni !
Kakva sva stoka nevjernička komentariše ovdje!
pljunes pa polizes, ubijes pa se kajes,,, nidje veze Al'Obama
I kaže: Ja sam otvorio Pandorinu kutiju i zlo se ne može vratiti u nju.
Osudjuj Americko bombardovanje Libije, Iraka, Afganistana, Malija, Pakistana, i Jemena majmune jedan. Znate ime svakog mrtvog Zapadnjaka, a mrtvi Muslimani u Gazi (koji su ubijeni od vasih prodanih bomba Izraelu) su vam samo statistika.
....de ba probaj Baklavu,ne jedi g....
Ja jeste ova ostra osuda pogodila ove njegove iz ISIL-a........
Obama koliko si ubio djece do sada u bombardovanju isila ? kako to da si ubio vise civila u siriji nego isil tko je tu zlocinac ?
uglješa nije zločinac, on je nobelovac, a takav laureat ne može biti zločinac!! na znanje i ravnanje!!! (nego, slavi li on bajram?)