Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o.O neko je cito Marksa i Engelsa... de ti nama bolje kazi sta "mracne sile" sapucu gdje se to postavlja novi stand na kojem ce te prodavat mir, slobodu i demokratiju za naftu, plin, zlato, litijum, tesku vodu ili sta ti ga ja vec znam.
Neću ulaziti u spolju politiku SAD-a ali ću reći da je Amerika ekonomska velesila,tamo ti se radi brajko moj,u Americi se"crnči",kod njih nema puno milosti,moraš raditi,platiti porez i umrijeti.
A u Bosni se samo umire.
Dino Bosanski ili balkanski mentalitet se nemože porediti sa američkim,tamo je kapitalizam od davnina,to je potpuno drugi svijet u svakom smislu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za sve ove nemire, ratove, izmisljene teroriste i ekonomske krize je najveci krivac Obama i njegova Usa. Ni svojim crncima nije obezbjedio bolji zivot.
Jest se sje*o pravo. Ne daju masoni maknut, s vlasti u grob, nista labavo.
Zbog ovoga su i Kenedijeve istrijebili
blablabla blablabla blablabla
Sta ima kriza prosla, gledate li Paralele?? E moj bu?avi...
Promijenio si se garo čak i izgledom sve više na Buša podsjećaš