Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak, nauci se prvo pisati pa se onda javljaj.
E ljudi SAD ima oko 300 miliona stanovnoka, dakle 200 milona listica neka svaki list sto se isprinta kosta 2 US Dolara, a vjerujem da kosta vise i jos plus ponovno dostavljanje u sve drzave, pa eto nas na pola miliarde, a kako su oni sad u govnima, pa samo nek grijese i treba ima tako.
ma to mu je kodno ime kako neznate ...
naročito stoga što se slova \'b\' i \'s\' ne nalaze jedno pokraj drugoga na tastatur
i nisi neki \"kliker\"posto obama ima zamjenika.
hahaha FAIL
zasto jednostavno ne stavit izvor vijesti? http://www.fox23news.com/news/local/story.aspx?content_id=967e0c77-1dd5-454f-ad98-c7a895372761 Katastrofa ste.
jarane...nevalja ti tako bez ikakvog razloga... Mirza
Ne mogu ništa negativno da nađu o njemu i onda se ovakvim jeftinim trikovima služe,SRAMOTA!!! OBAMA će njih pomesti i to žešće s jedno 15% razlike!! OBAMA GO GO GO........
Sema ide vako...ovaj MaCain gubi izbore....Obama dobija izbore...zbog bolesti silazi sa trona u proljece....vlast preuzima Hilary Clinton i sve cvate i sve se pusi ko u doba Bila naseg heroja....zivi bili pa vidjeli....
Sto se tice ovoga cista shtimaljka...ima takvih primjera cak i u bukvaru...unistit kredibilitet na bilo koji nacin samo nedaj gor, samo i on je glup, ubice ce ga ako pojedi do nove godine...a ti braca Srbine to sto oni vas uce a i nas demokratiji il ne uce, neznaci da vi ili mi mozemo biti zivotinje pa radit sta hocemo....prestani se ugledati na njih a poredit nemoj nikako. Prije smo vi odnosno i vi bili gospoda i znali za toleranciju gospodluk nego oni...stoga nemoj molim te suplje...netrazi opravdanje, operi se i svezi kravatu pa budi gospodin pa uradi nesto pametno da te makar selo tvoje zapamti ako ne dalje....sve sami domuzi fuj....sigurno ti je i ovo konfuzno..ocisti srce pa nece bit :) cuj konfuzni
jebu i oni tebe. svake sekunde, svakog minuta, svakog sata, svakog dana, svakog mjeseca, svake godine, do kraja zivota i nakon toga, u zdrav mozak. i sad kad smo svi tako dobro izjebani covjek bi rekao da ima manje stresa i frustracija, nakon 13 godina neprestanog jebanja. ali bas suprotno. pozdrav od neopredjeljene.
komenta(to)ri na nivou, kao i uvijek... nevjerovatno je kako sjajno sutite uzivo, a jako ste pricljivi u binarnom kodu
nemojte ni vi tako, na drugim temama svašta pričate, a sada ste ko pohvalili one tamo, ma ja \"jebem usta srbe, hrvate i neopredjeljene\"
demokratija im je na nivou namjerno uradjeno da bi se glasalo za McCain-a nemam rijeci