Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova služba više neće biti TAJNA SLUŽBA. A nema više ni potrbe, pa ameri krajnje agresivno već vladaju svijetom. U svijetu danas je jako mali broj zemalja bez američke vojne čizme. Očito da im više i ne trebaju tajne službe. Da bi Obama ispoštovao zakone o ravnopravnosti žena postavio je na čelo ove službe pomenutu gospođu. Logično jer ova služba i ne treba više da bude tajna.
Sto iskvario? To ima nesto ekstra lose ako muskarac zaradjuje "na ledjima" za razliku od zene? Ili pak smatras da se samo zene bave tim zanatom, te da bi bilo "kvarno" da zena ima sklonost takvim zenama? Ne znam sta bih ti rekao... To su nacela malo... za 18-19. vijek. Tj. Za pricu kako je tad bilo. Ustvari je bilo isto, samo s vise venericnih bolesti jer nije bilo zastite ni lijeka.
ona sigurno nece posjecivati prostitutke ! mislim, nadam se ... koliko se ovaj svijet iskvario