Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li tu riječ o zaraćenim stranama Rusiji i Americi pa da nešto pregovaraju? Razumijem ako je tako ali onda i da se kaže.
Jedino primirije (nažalost) možete očekivati u djelovima na koje neko od vas moćnika fikne nuklearku. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Neandertalac.....
Kakav je to termin umjerenih pobunjenika? Svi ti umjereni postanu ekstremni i poslije se Amerika bori protiv tih istih.. Tako je bilo u Iraku, Afganistanu, sad su ti umjereni pobunjenici Idil itd.. Gadi mi se Amerika..
Rusija brate,brate,braca Rusi. Putin brate,brat Putin.Rusija nas nikad nije bombardovala.
Jeste finansirala agresiju i genocid, njihove jedinjce dolazile da se bore u ostatku JNA koja je izvrsila agresiju na BiH, i genocide na prostorima RBiH.
Da ne govorim o vetu na rezoluciju UN-a o genocidu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klempavi debil
ruska politika je inače kontra ostatka svijeta zadnjih par decenija,koliko su puta samo ulagali veto kad je trebala da se sprovede neka akcija protiv agresije na bih,cijeli svijet hoće jer je to ispravno a oni ne daju,ovamo u siriji jedini podržavaju tiranina koji bombarduje svoj narod,zlo i naopako,treba to izolovati maximalno
Obama dogovorio primirje između Al-Kaide, Al-Nusre i ID-a.
Sve ih oni napravili.
obama mi ga glaba .... fluuu fluuuu fluuuu ..... glu glu glu