Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
ko god da ne pobijedi kako to godi USA-u, onda su ti izbori namjesteni. Ja ne znam, koliko je namjestenih izbora u svijetu - vjerovatno gdje god da se odrzavaju - vidimo da pobjedjuju antiamericki nastrojeni kandidati zato sto narod ne voli USA. U tim drzavama sigurno su se desavale neregularnosti ili namjestanja i slicno. Ali sta cete .... to vam je demokratija. Sjetite se samo izbora u USA kada je Bush dobio drugi mandat, kada je i dokazano da su se desile izborne neregularnosti, ali .... ma koga to briga, to je unutrasnje americko pitanje. To ni Rusi ili Kinezi ne smiju komentirati. Bitno je da USA podrzava svaku diktaturu u svijetu, ali opet, sta da se kaze. Kada bi se Karadzic kandidovao oni bi ga opet podrzali ili Dodika, kojeg evo vec nekoliko godina podrzavaju, pomazu i brane. A zasto? Pa to je pitanje koje bh. stanovnistvo - Srbi, Hrvati, Bosnjaci, Sejdic i Finci - treba da se pitaju.
mozda ga je zazvonio nek provjeri na propustene ne\'a cojk kredita