Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pitaš se ti tu jarane, ti si postavljen tu da bi narod mislio da oni izabiru onoga ko vodi svijet i da imaju koga kriviti za lošu politiku. Odluka je davno donesena i zna se da će te ući u rat sa Sirijom, i to samo možete gađati sa brodova, jer vaši avioni ne mogu letjeti po Siriji dok je dole S-300.
hahahah jos uvjek maštate o S300? Ko ga ima u arsenalu osim rusije i bjelorusije? ;)
Pa prodala ga je Rusija Siriji ima više od godinu dana. Pa čitaš li ti vijesti, nisu Amerikanci bezveze sa brodovima došli u Mediiteran, jer im je plan raketirati Siriju sa brodova, a iz zraka, jer znaju da njihovi avioni ne mogu pobjeći s-300, jednostavno bi imali prevelike gubitke. Btw, prodali su ga i Iranu, jer Rusima je to već zastarjelo oružje sada kada imaju S-400.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
De ba odluci se Obama, da znam dal' pos'o da trazim il' ne...
Obama je dokaz da smo evoluirali od majmuna
sto nemozemo prokomentarisati sanelu?.....bas dobra ckapi :)
MILF
Ne smiju,odmah je 3. svjetski rat, svjesni su da ce izgubit !!!
Mars tamo sotono