Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas da me podsjetite šta se desi kad se baci bomba od 2 tone iz borbenog aviona ?
Hoce li mi neko objasniti sta su to vehabije?
a da su ga ubili dronom, onda vjerovatno ne bi bili barbari...
Klixovci, sta smo osuli paljbu po Obami? Koga biste voljeli imati za komsiju da napravi kucu pored vase: All Baghdadija ili Baracka Obamu???
Dragi Obama, samo ti nemoj osudjivati ovakve stvari. Gdje ce ti dusa, licemjeru jedan?
jos jedan dokaz da je ovo vas projekat
Obama je ubica i terorosista na svoj nacin.ISIL je zaraza koju treba sprijeciti.Bojim se da 90 % vehabija(do skora nisam to upotrebljavao,ali slabo su na sunetu) nemaju obraza,karaktera,lijepog ponasanja,jednostavno jako malo imaju moralnih vrlina da ih krese!!!! Zbog nekih neznalica cijela Bosna izpasta!
upravo takvo razmisljanje Uncle Sam zeli od tebe,he want you,holiwood
guantanamo bay je onda odraz americkog "gospodstva"
Bravo, imas Nobelovu nagradu za mir od mene!
A ko je finansirao ISIL?
OBAMA OBAMA KULLUNA USAMA
Pa moj Obama nije ih moja nana stvorila ti i Bush ste ih stvorili.
Pa jaro Bush ti je napravio od Bin Ladeba teroristu on je samo branio svoju zemlju i nije dao Amerikancima nafte. Kako sam Amerikanci napali zapadne zemlje poceli su ljudi da prave organizacije koje ce se odupirati Amerikancima. Poslje nekog vremena dosao je IDIL.
@yamanu, ajde balavac idi pusi racku ti znas sta su vehabije budalo jedna dobro si uspijo napravit acount na klixu
sta je AMG...smeta ti kad neko kaze istinu o tvojim ljubimcima , vehabijama.Ti si nesto plaho pametan,,da I ti ne nosas trofrtaljne pantalone, heble te tvoje vehabije I onaj tko ih prvi dovede u Bosnu.
znamo mi i sami ko je kakav nego ko moze nek pomogne od price nema ništa
Ako Amerika krene pjesadijom ponovo na Irak, ko 2003, mislim da će Ameri biti donji.. ima njih preko 200 000 ljudi, ne budite glupi, imaju državu veličine Jugoslavije, 15 miliona ljudi, svaki dan dođe stotine novih boraca možda ratuju protiv svojih, mislim da se čak sustežu u ratovanju protiv svog naroda do neke granice, al za njih je ubijati Amerikance luksuz vjerujte, tu neće biti granica
samo me zanima zašto niko ne piše Barak Husein Obama, njegovo srednje ime je Husein, ne razumijem, mislim da mu naše predsjedništvo treba svaki put čestitati Bajram i Ramazan, što jest' jest'
Obama za svaki ramazan pozove vjernike na iftar u bijelu kuću, prave dzamije po americi više nego crkve, od njeg dosta, nije ime bitno.
i ti znaš biti racionalan, samo rijetko, trebaš češće stvari gledati iz drugog ugla, bolje se ide kroz život, vjeruj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)