Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno Izrael ima pravo na sve po vama. Sta je sa Palestincima, cim se oni brane odmah su teroristi? Kad su Izraelci vec tako jadni ugrozeni i napadani, koliko ih je poginulo na toj "ugrozenoj strani". Dvolicni ljigavci. Najveci teroristi danasnjice, bez premca.
Obama je crnački majmun i cionistički hibrid
PRIJE SU GINULI IZRAELCI U STOTINAMA DOK SU PALESTINCI IMALI SLOBODU KRETANJA PRAVILI SAMOUBILACKE NAPADE PO RESTORANIMA PIJACAMA AUTOBUSIMA, I DOK NIJE BILO PROTIVRAKETNOG STITA OD RAKETA. SADA IZAZIVAJU NAPADE I KORISTE DJECU I CIVILE KAO ZIVI STIT DA BI IMALI NOVINARI STA U SVIJET DA PRENESU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obama, obama...a sta sa pravima palestinaca koje izrael drzi u getu???Koja su njihova prava?? ma oni su samo palestinci je'de i izrael moze da radi sta kod hoce pod krinkom "da se brani". koji su ti arsini pravde? da nema okupacije ne bi bilo ni hamasovih raketa j cisto ko suza. a i rakete ko igracke. sta reci za vase oruzije sa kojim izrael ubija nevine civile. razocarao si me kao drzavnik, kao ljudsko bice..
Backy ljepoto, sunce cionističko... Ma sigurno da se Izrael brani od tih dječaka koji su bacali papirne rakete, pa su morali da im uzvrate. Marioneto, zaslužuješ veće žaljenje od svih stradalih. Mislim da mizernije i niže od ovog ne možeš. Poselami kolegu "KLINTONA", igrajte se klikera.
ja mislim da nije HAMAS NASLI BI ONI JOS KO JE KRIV.
ISTA PRICA TREBALI BI OBAMA I NJEGOV NAROD NAPUUSTIT AMERIKU OKUPORALI SU JE OD INDIJANACA ODUZELI
Mirotvorac sa Nobelovom nagradom. ZAKUHALI SU OD ARABIJE PREKO BALKANA DO EVROPE CRNACKU TI MATER Jeb.
Ista priča kao i kod nas kada je bio rat. palestina ima državu,okupator-izrael treba da napusti okupirana područja.
Dok Obama casti iftarom po bijeloj kuci i bestidno laze o pravu izraela na odbranu, izrael namjerno gadza djecu koja se igraju na plazi, jesu li i ta djeca ispaljivale granatu na izrael..Neznas ko je gori ovi sto lazu ili ovi sto ih slusaju ..!
Možete se popeti na trepavice,ali tako je, cijeli Zapad, Amerika, Kanada, Australija, i EU stoji iza saveznika
OVO JE IZJAVIO CLINTON ,ISJECAK IZ TEKSTA NA KLIKSU >>>>On je naveo kako Hamas može kratkoročno nanijeti užasnu štetu Izraelu prisiljavajući ga da ubija palestinske civile u borbi protiv Hamasa, ističući kako je upravo to strategija Hamasa kako bi ostatak svijeta osuđivao Izrael.
MUSLIMAN STA IMA??
EVO NEMA NISTA PROLUPALI OVI MOJI STO SE TICE PITANJA PALESTINE A SRBI PROLUPALI STO SE TICE PITANJA UKRAJINE I RS. ZAPAD JE PO MENI PRAVO RJESENJE, DA BJEZIM ODAVDE
U kakvom licemjernom vremenu zivimo. Pa da se barem neko od politicara odvazi i kaze da Izrael cini zlocine i da mora stati-niko. Svi samo kao mantru ponavljaju da se Izrael mora braniti, izgleda od palestinske djece, zena i staraca. A i ovaj poltron Obama, podrzava ubijanje palestinskih civila, iako mu je "srce slomljeno" zbog stradanja nevinih civila.
PROCITAJTE LJUDI GORE TEKST DO KRAJA I SVE CE VAM BITI JASNO >>>>>Podsjetio je da je Izrael juče pristao na prijedlog o primirju, što su predložile egipatske vlasti. "Nažalost, Hamas je nastavio bombardovati civile i onda su se sukobi nastavili. Ali građani u Izraelu i Palestini ne žele živjeti ovako, oni zaslužuju živjeti u miru, sigurnosti i daleko od straha", rekao je Obama.
Doslo vrijeme za vrscanje fugova cifutima. Oni su ga i postavili za predsjednika SAD. Je.... ce njega i jevreje ameri kada im prekipi. Taj dan nije daleko
hahaha,ajde bošnjo smiri se malo,hoćete vi bošnjaci spasiti svijet? nebitni ste.
"Svima slomljena srca" zbog stradanja Palestinaca. Majko moja, koja patetika.
Eto vi, kojima su mediji poput kixa izvor informacija i hodže u džamijama, ste bolje informisani od predsjednika SAD-a, šefa najvećih obavještajnih službi, pa znate šta se tamo dešava. :D Javite Putinu ili kralju S.Arabije, da nešto poduzmu, zašto uvijek očekujete da SAD glumi policajca?
Nije Tile bio budala pa nije imao diplomatske odnose sa Izraelom