Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar Obama misli da ce sa sakom svojih prljavih dolara moci podkupiti i one kojima su Allah dz.s. , njegov poslanik i miljenik Muhammed s.a.w.s. drazi od njih samih i citavog dunjaluka. Nekima na zalost, moracemo ih razocarati, to se nikako nece ni desiti. Dokaz tome je i hadis poslanika Muhammeda s.a.w.s. u kojem je on rekao : \"Ostace grupa od mog ummeta, oslanjajuci se na istinu, nece im naskoditi , onaj koji ih napusti, sve dok ne bude naredjenje Allahovo.\" (hadis, Muslim). U drugom hadisu poslanik s.a.w.s. je rekao : \"Ostavio sam vam dvije stvari, s njima nikada necete zalutati. A to su Alahova dz.s. knjiga Kuran i moj sunet\" (hadis Sujuti). To su kljucevi uspjeha muslimana na dunjaluku i na ahiretu.
Treba biti picek pa se staviti na stranu jaceg kao neki na forumu...
jesu li sigurni da ovaj nece staviti bombu u akt tasnu i sa njom usetati u bjelu kucu ? kao za ong doktora ili onog prevodioca ?
@junika i potpisnike.. Ovo gore sto sam napisao odnosi se upravo na I S L A M S K E T E R O R I S T E poput tebe, a ne na Muslimane BiH, i budi siguran da ce im i Srbi i Hrvati u tome velikodusno pomoci, a sto se tice chete, nabijem na K U R A C I TEBE I SVE CHETE.. Budi siguran da se neces moci sakriti ni u MISIJU RUPU KADA BUDE POTRGA ZA TOBOM I SLICNIMA... NE MISLIS VALJDA DA JE SLUCAJNO AKCIJA \"SVJETLOST\" NAPRAVLJENA...TO JE SAMO POCETAK VASEG KRAJA.. I M U D A CETE OBRIJATI OD STRAHA ISTO KAO STO SU URADILE I CHETE.. GOOD BLESS AMERIKA
ma lako je sa muslimanima predsjednice obama ali ko ce ove srpske teroriste sprjeciti i stati im u kraj, trebate o tome malo da razmislite predsjednice, srpski terorizam i fasizam su prijetnja za mir u europi sto se vec pokazalo istinitom cinjenicom koje historija veze za srbski fasizam i terorizam u prvom i drugom svjetskom ratu te u genocidom u bih, hrvatskoj i kosovu kad su se srbi pokazali da su gori od hitlrovog treceg rajha... e ti se vi predsjednice obama pazite, ti koji zive i u vasoj americi a mrze ameriku a amerikance nazivaju nesposobnim i glupim, takvih se treba bojati a ne onih koji su zrtve tih teroristo-fasista
Naprijed Obama - shvatio si protiv koga i cega se Amerika i cio normalan svijet MORA boriti - da nisi shvatio ne bi se odrekao islamske religije.
Da li je reč o istoriji ili ideologiji Ko je u ime građana Srbije odlučio da nabavi specijalnu sondu da ispod zemlje traži posmrtne ostatke generala Draže Mihailovića? Koliko će ta potraga koštati poreske obveznike i da li se to radi po nalogu Vlade Srbije ili neke stranke? Ko će od srpskih političara, ako se i pronađe grob generala Mihailovića, kleknuti ispred tog groba? I hoće li sve ostati samo na generalovom grobu? Ako su neke stranke već sebe etablirale kao baštinike generala Draže, koja to stranka danas u Srbiji nastavlja tradiciju partizana? Dozvoljavam da ima i onih koje zaista i danas interesuje šta je to pisao Kalabić drugu Krcunu kada ga je uveravao u „svoju časnu reč” i oko toga „da će pečenje, kolač i žito spremiti žena našega brice”.
srbi prljavi ste i smrdite
Najbolji izaslanik za islam je krmak iz obliznjeg krmecara
Jos jedno licemjerstvo americke demokratije..nista novo.
a ima i specijalna k.ita za tvoju mam.u i sek.u
hahahahahahahahahahahahahhaahahahahaaha e za njihA bas treba bit specijalan!!!!
potpisujem
@amerikanac ceto srbo nemoj pisat lazne komentere koji mogu bit prepisani nekom muslimanu... a sto se tice amerike ona moze progutat i srbiju i rusiju za dvije sekunde!!!bravo obama!!!
Islamistima nikakav potez koji dolazi iz neke krscanske zemlje ne odgovara. Zato Amerika stiti, i dalje ce stititi americke nacionalne interese na sve moguce nacine, a zna se koji su najefikasniji za primitivce... Data im je mogucnost, da budu poslusni i poslusaju ovog specijalnog izaslanika, a ako to ne urade zna im se-DOBICE PO USIMA KAO I OBICNO I TO JE JEDINO ISPRAVNO, JER KADA BI IM SE DOZVOLILO ONO STO ONI ZELE, KRSCANI BI BILI ZBRISANI SA PLANETE, I NE SAMO KRSCANI NEGO SVI OSTALI... GO AMERIKA! GOD BLESS AMERIKA!!!