Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj savjet za obamu je-- uzmi po sto dolara i daj svakom muskom članu u avganistanu i oni će svi preći na katoličanstvo. znas da su muslimani suniti potkupljivi. manje ćes potrositi para nego da ratujes.
@Amer Čovjek govori o porazu koji je Amerika doživila u Afganistanu.To je činjenica. Ko djeluje kroz Ameriku,dali bildeberzi,masoni,iluminati,miki maus i ili pak neko drugi,nije ni bitno,Alla\'ahova vojska dolazi,sa svih strana da oslobodi narod od obožavanja raznih lažnih božanstava u obožavanje samo Njega Uzvišenog. Epska borba između dobra i zla,do Dana Sudnjeg. Svi ti multimilarderi koji posjeduju te dijamante,i ostala ukradena bogastva moraju umrijeti kad tad i to je je svojstveno svim živim bićima. Niko smrt nemože izbjeći.
@Kissinger Hajde budalcino o cemu ti trabunjas? O kakvom porazu u Avganistanu, a o kakom u Vijetnamu? Da li ti uopste znas koliko je milijardi dolara napravljeno na DIJAMANTIMA u vijetnamskom ratu, a koliko na DROGI u Avganistanu? Poraz su DOZIVJELI SAMO AVGANISTANCI I VIJETNAMCI, SIROTINJA.... Budalcino VLADARI SVIJETA NISU OGRANICNI DRZAVAMA...DRZAVE SU SAMO TOROVI ZA \"OVCE-NAROD\", KAO RECIMO TOR OD 24% U KOJEM TI ZIVIS I ROB SI BAKIRAGE IZMETEGOVICA KOJII JE TVOJ GOSPODAR I MOZE TE AKO ZELI DRZATI U ROPSTVU DO KRAJA TVOG JADNOG ZIVOTA ILI U.B.I.T.I. KADA HOCE I NA NACIN KOJI MU ODGOVARA... U TOR PA HALAKAJ...
Ostaće ti još dugo gorak ukus poraza u Afgnistanu. Ima da se munjevito povučete kao u Saigon-u 30 aprila 1975.
oba-mu-barakam hahah
sad bi se Obama i pomirio....smece jedno prljavo!!!