Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko fol sad amerika kritikuje izrael, koje sranje iz dana u dan prije bi se djeca dogovorila nego ova manipulatorska govna
velim da se zeza ovaj barak,kobila od proroka, a da ne zavrsi u kobasici,konjskoj
Dobro jutro Columbo! Izrael samo koristi Ameriku da bi ostvario svoje ciljeve. Americka djeca ginu po Afganistanu i Iraku radi sigurnosti Izraela. Genocid, Holokaust nazovi kako hoces traje nad Palestincima evo preko 60 godina i svijet samo gleda kako se njihova teritorija smanjuje. Cilj je naravno da oni nikada ne dobiju drzavu jer na kraju im nece ostati nista od cega bi mogli napraviti istu. Palestinska sudbina je i sudbina ovoga svijeta, dokaz koliko je sve laz i podvala, licemjerje i ravnodusnost nad patnjom drugih, dokaz da fasizam u stvari nikada nije porazen niti je to u stvari ikada bila namjera \"velikih\".
Pusti Obama nama cioniste da ih skaramo......
gubi ku.rac moj, svi su oni isti, a i da se pocne protiviti izraelu sklonit ce ga ili roknut
A ako se dođe do zaključka da podrška Izraelu ugrožava živote američkih vojnika u Iraku i Afganistanu, jevrejska država biće suočena s velikim problemima, zaključuje Times. koj e ovdje lud vise :D
Ko ce ba ratovati ??? US i Izrael ??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Ovo ti je samo mazanje ociju... Zaboravi vise Ameriku kao vladajucu silu svijeta. Od sad je to Izrael! Vrijeme ce potvrditi!
PreCjednik Husein...jado jadni...
Izraela nema na karti vec 2012 a da li ce to biti Pakistan ili US to ne mogu da vidim...
Mozda zvuci suludo i nevjerovatno iz ove perspektive ali US i Izrael ce ratovati međusobno pune 4 godine...velika ce vojska izginuti na obje strane.