Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je sastanak Michelle sa Melanijom daleko zanimljiviji za medije. Zamislite samo jednu obrazovanu, prirodno lijepu afroamerikansku zenu koja za sobom vodi brdo silikona i pokazuje mu Bijelu kucu. Uz to mora imati i strpljenja da silikonku uvede i u protokol, da joj po deset puta ponavlja kako se obracati ambasadorima, predsjednicima, kraljevima i kraljicama... A ovanikako da se skoncentrise, samo se ogleda u bezbrojnim ogledalima i pazi da joj silikonski guz ne spadne na pola koplja.
Hmm, odijelo, kravata, sve fino i uljudno. Američki osmijeh. I zastava. A samo par vijekova ranije....
Kako ovo, zar se nece neko zalit, jel CIK potvrdio ove izbore
ovo vise nije bijela kuca nego crno bijela...ko konta konta
a ko ne konta onda nek nazad premota
sad ćemo mjesecima slušati Trump kakio, Trump piškio, Hillary ovo, Obama ono...
trump 2 mjeseca na probnom radu
Sad ce ga Obama upoznat sa masonskom sektom i ko mu je nadređeni. Danas ce odmah pozalit sto nije ostao u.svom tornju da kaki na zlatnoj wc šolji