Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebem ti vise i ovaj svijet kad je sve naopako. Umjesto da dodijeli ovo odlikovanje Edwardu Snowdenu koji je zaista zasluzio dijeli haman bilo kome (Shimon Peres kao primjer) covjeka ganjaju i hoce da mu daju dozivotni zatvor. Isto tako sa Julian Assange i wikileaks, pa zar je vrijeme da je istina grijeh i krivicno djelo a laz vrlina i nagradljiva. Nije onda cudo sto svugdje a pogotovo u nas pametni i posteni ljudi sute a budale i lopovi vladaju i kroje nama ostalima zivote.
Hahahaha, a koga je to bogati ona "obogatila" osim sebe al dzaba joj miljarde jer neki dan usla u ekskluzivnu prodavnicu tasnja u Zürichu Svicarskoj i zamolila prodavacicu da pogleda tasnju sa izloga od $50.000 prodavacica joj veli: -"Ne ne gospodjo, nezilite vi gledati tu tasnju, ja mislim da je iznad vaseg budzeta" hehehehehehehehe, hvala bogu to znaci negleda svako njezine budalastine na televiziji.
Oprah clan masnoske sekte od malih nogu, mada mi je i na neki nacin zao jer je ucestvovala u masonskim ritualima gdje je i zlostavljana ( inace obavezan ritual kod masonaca). Pa ko hoce moze se pridruziti ima i u BiH masonska Velika loza koja se po mojim informacijama nalazi u Hotel Evropa Sarajevo otvorena prije 4 godine mislim,pa eto sretno...
I kaligula je proglasio konja za senatora , tako da me i ova vijest nimalo ne čudi...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahhaahhahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahhahahahhahahhahahahahahhaha........*** te, upisa se od smijha miljon lajka - KOMENTAR DECENIJE
Oprah: ooo đe si brateee
Obama: ooo đe si rodiceee
@Kripid, da :D Zezancija naravno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa oni su mu gurali kampanju za predsjednika, pa im se sad na ovaj način zahvaljuje.
Atomski Top, to znaci i Carl Bildt je na redu da bude proglasen konj, uff pardon pobrka tvoj komenatr sa onim gore, mislim na medaljon mira.
I NEVER HAD SEX WITH THAT WOMAN - samo sam mocio havanu teke .........