10 godina nakon napada Al-Qaide
0
Obama: Amerika je sada jača
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9.11 was inside job.
KAKO JE SRUSENA TRECA ZGRADA????????
USA\'s No 1 problem: Israel and its lobby- http://www.youtube.com/w atch?v=USp_kXCFuhI
Jos jedna OBMANA...
Koji lice.mjeri ste vi mus.limani. Dok ste derali Klintona na kojekakve projekte svaka nena je volila Klintooona i americku bracu. Ali takav je Isl.am uvijek pljuje po svojim dobrotvorima. Sto.ka is.lamisticka se nak.otila i u BiH.
Koji licemjeri ste vi muslimani. Dok ste derali Klintona na kojekakve projekte svaka nena je volila Klintooona i americku bracu. Ali takav je Islam uvijek pljuje po svojim dobrotvorima. Sto.ka is.lamisticka se nak.otila i u BiH.
Koji licemjeri ste vi muslimani. Dok ste derali Klintona na kojekakve projekte svaka nena je volila Klintooona i americku bracu. Ali takav je Islam uvijek pljuje po svojim dobrotvorima. Stoka islamisticka se nakotila i u BiH.
cuj jaca a na rubu propasti.Obama ponovo Bombe baca.
Sve je to lijepo, al to nije problem Bosne vec cijelog svijeta. London npr. ima cctv sistem koji je smisljeno i sasvim otvoreno dizajniran u tu svrhu, preko 1000 kamera. Tako da Bosna nece postati nista sto \"zapad\" vec nije. I tu niko nista ne moze, zato opusti se, zapali i popij lozu, bice ti lakse. ;)
Uskoro će u BiH svi imati čip u ličnim kartama. Taj čip je zapravo odašiljač koji će govoriti Velikom bratu gdje se mi nalazimo. Npr ako nas 1000 bude u demonstracijama oni će imati svih 1000 imenom i prezimenom ko je tu bio. Dobili su od USA špijunsku opremu da navodno prate kretanje terorista i kriminalaca. Ne SIPA i ostale policijske agencije u BiH vode otvoreni rat protiv običnog stanovništva špijunirajući svakome telefon, računar, IP adrese se proslijeđuju. Saobraćajne kamere služe najmanje za saobraćaj a najviše da se prati gdje se ko kreće. Prave nam državu iz Orvelove 1984, oduzimaju nam zadnje elemente nezavisnosti i privatnosti. Probudite se, odgledajte filmove Endgame, Zeitgeist, Pad republike, sve to ima na netu se skinuti. Sve iz Amerike važi i za BiH, BiH će biti policijska država bez slobode, a političare nismo mi birali, oni su nama izabrani. Djecu će u školama profesori podmićivati da govore njima šta njihovi roditelji u kući pričaju. Prava sloboda i demokratija.
Kada želiš ostvariti bolesnu ambiciju potrebno je kreirati haos i onda u javnosti opravdati bolesnu ambiciju. Primjer prvi: Željeli su odavno već stvoriti jednu vladu za cijeli svijet. Kako onda? Pa fino. Napraviš prvi svjetski rat, poginu milioni ljudi, popale se kuće, uništi sve. Eh onda hajmo mi fino stvoriti Ligu naroda da se ne ponovi više ovo zlo. Nedugo zatim ni Liga naroda nije bila dobra, trebalo je nešto jače. Napravimo drugi svjetski rat, ali ovaj put komunizam nacizam i kapitalizam će biti 3 načina da s edođe do vlade jednog svijeta. Pogine 80 miliona ljudi. Da se ne ponovi strašni zločin hajmo mi stvoriti UN i Vijeće sigurnosti. Rotshlied im pokloni svoju privatnu zemlju u New Yorku za zgradu UN-a. Da bi prisluškivali svoj narod, upadali im u kuće bez naloga i maltretirali i špijunirali na svaki mogući način, iduzeli im sve slobode ali i svim ostalim na svijetu. Zato imamo događaj od prije 10 godina. Sve za Vladu jednog svijeta. Pogledajte filmove Endgame, Zeitgeist itd...
JEste.... AL u Ku.RCU
Da su znali Amerikanci 2001 da će im predsjednik biti Musliman i iftar u bijeloj kući
drugim rijecima, USA se poredi sa alkadaifom, teroristi oba. ma
jaci????? ma najaci....jaci lazljivci nema kud.. http://www.youtube.com/watch?v=8WT_aAaKn4w
Ima jos jedan. Pita bijelac crnca, -Sto se cijelo vrijeme saginjes i diras po nozi. -Ma nediram se nego se cesem.Vec par dana imam osip po glaviću pa me svrbi ko ludo.
Bijelcu,koji se nasao pred sudom jer je automobilom udario dvojicu crnaca,sudac cita kazne. -Dragi prisutni u sudnici,iskreno receno tu se nemoze bas mnogo uciniti.Onog sto je proletio kroz šoferšajbu bi mogli teretiti za narušavanje kucnog reda i mira.Ali onog drugog koji je odletio 20 metara,njega tek mozemo optuziti za bjegstvo sa mjesta nesrece. Sjede dva crnca u Africkoj dzungli i jedu reš-pečenu čovječiju nogu.Kaze jedan,-Baš super,zaista nešto drugačije od one menze iz studentskog u Nedzaricima. Zasto su kod crnaca bijeli dlanovi? Jer su bili naslonjeni na zid dok su ih farbali. Evo jedan u korist Kunta Kinte. Stoje bijelac i Kunta pored bazena na Iidzi.Bijelac ga izvadi,spusti ga u vodu i rece,-temperatura vode je preciznih 23,5 stepeni. Odmota ga Kunta te da spusti u vodu i rece,-dubina iznosi 2m i 30 cm. Obama,jedno pitanje:-Sta ima 4 noge i jednu ruku??? Odgovor:-Jedan presretni Pit-Bull-Terrier!