Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravit će te vi Gadafija od ilovače
tacno mi se zgadi biti covjek u ovom vremenu kad ovo vidim
Još ne vjerujem da ste za vrijeme Gadafija imali onako rajske uslove života što se proturaju po internetu, al eto vam ga sada, Amer vas nahuško i ..ebite se sad, crknite drukeri.
sve je ovo maslo Amerike i njenih saveznika. Razorili su pola arapskih zemalja. Gadafi kakav god da je bio vodio je Libiju decenijama i ljudi su hrlili da idu na rad u tu zemlju. plate su bile samo u dolarima i to kakve plate! Ista sudbina je zadesila Irak, Afganistan, Siriju ,sada Jordan. Mirne su jedino zemlje i režimi koji ližu guzicu Americi zbog proklete nafte i drugih interesa. ISIL je stvorila Amerika kako bi čisti i izvorni islam prikazala kao teror, klanje, spaljivanje zatvorenika i druge strašne scene kojim smo svjedoci. Ideologija ISIL-a nema ništa što je islamsko , to je barbarizam u najgorem obliku. Gledajući video snimke tih masovnih pogubljenja gnušam se od pomisli o tim mračnim umovima i "njihovoj savjesti"!!!
Sirotinjo i Bogu si Teška.Vele Sile za Srale što ne zaustave ratne strahote ne pomognu ovoj sirotinji Hebem im Familiju !!
Sjeb. Totalni. :(
Има ли Гадафија на видику ? ХАХАХАХА
Tragično. More ih mrtve vraća kući. Neka im je rahmet, a nama svima neka Bog pomogne i uputi nas na pravi put.
Tomahavk demokratija na dijelu.
http://libija.bloger.index.hr/post/voda--jos-jedan-razlog-nato-napada-na-libiju/13651833.aspx
Jadna sirotinja.
Ovo je sve po planu..nije slucajno nista..