Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O meni, naravno.
Respiratori su bili tema… Kaže Zelenski,hljeba ti Xi kako od desetine hiljada istih modela koji imaju čak i CE certifikat dakle provjereno i odobreno od EU stručnjaka,jedino onih 100 u Bosni ko biva nije u dure? E veli Xi, samo u Bosni imaš avaz raport face tv i montirani proces Fadilu
Hoće kinez da mu tušne kineske gas maske😂
Ovo se mora rijesiti za pregovarackim stolom. Xi obojici dodje kao dobar alibi( i Putleru i Zelenskom).
Čovjek naisao roman a ništa rekao nije. Bravo novinaru
Od rata u Ukrajini će najviše profitirati Kina. Ona je svakako u win-win poziciji. Ako Rusi pobijede, bili su veliki partner i plin će im jeftino dolazit. Ukoliko pobijede Ukrajinci, uzet će od Rusije nazad osvojeni teritorij. Ukoliko bude mir i status quo, imaju priliku profitirati tako da naguze amere kao mirotvorci.
zamrznuti sukob, naoruzati ukrajinu tako da ih vise ne smiju pipnuti i umjesto nastavka rata izolovati rusiju sankcijama kao sjevernu koreju dok god ne vrate teritoriju mirnim putem.
Je li istina da je Erdogan otrovan? Pisite o tome, izgleda da je gotov
Izvor ?
Ma to na islamističkim portalima mu prave reklamu pred izbore. Niti jedan svjetski mediji ništa o tome ne javlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O konakovicu opasna im je konkurencija
E mogu misliti žuti i aškenazi o čemu pričaju.
O Burleu i đokoviću potop pad sistema u manjem entitetu.
nema vam vise 8 da doturi izvjestaj preko avde avdica , covjek samo ima par krivotvorenih diploma. sad morate nagadjati, jazuk.