Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više ovog nabrajanja, te NSA špijunirala ovog te onog. Ko da smo ba budale. Jasno je da su špijunirali svakog ko je bitan. Nisu garant moju nanu špijunirali. Nabijem vas više. Ili ko trebalo bi Bošnjake pogodit što je NSA špijunirala Turke pa je ovo kost za dobro jutro?
Novinarska posla, sta bi oni pisali kad bi na taj nacin radili. Dobili su materijal od snowdena, ali nije fazon da se sve objavi odjednom, prodas jedno izdanje novina i zdrao, fazon je razvlaciti sto je moguce duze i iscijediti zadnju kap medijske paznje... Vijest prenosi agencija Anadolija zato se naglasava Erdogan, kad procitas vijest shvatis da je on bioj jedan od mnogih koji su spijunirani...