Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je hidžab bio nekome problem,čak je i lijep modni detalj,mislim da se ta protivljenja maramama odnosilo na one što im se samo oči vide,što je ruku na srce nigdje veze,pa i iz sigurnosnih razloga,..ovaj hidžab neke žene čini malo egzotičnijim,..
@lynardskynard ovaj preko kose i jeste noramaln. Ono preko lica moze i musko biti. Ono treba zabraniti svugdje u svijetu. Strahota.
Kako će žena koja nosi hidžab i koja ne smije da dira muškarca, prilikom intervencije nekoga da savlada i stavi mu lisice?!🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Voli svoje, poštuj tuđe
@MeneTrazis1 Sve dok im lice vidimo ne zanima nas taj obicaj. Ali kad se zamaskiras, to je vec za psihijatrije...
Aferim
BRAVOOO 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏
iZAČE VAM NA NOS
sto ti je OBRAZOVAN I KULTURAN NAROD !
Sareliti- hana i arap
ma hajd bgt guze se i ove kao i one na kraju dana tako da zensko je zensko pa kad je i u zametku
zar hidzab ne nosi i gospa na slikama?
Stara krscanska tradicija se uvukla cak i u policiju
Samo nek ne pokrivaju lice, to je vec ozbiljni mentalni poremecaj.
vjerovatno cu bit docekan na noz ali, ako je zabranjeno dirat drugi pol(sem u braku), kako ce izvrsit pretres te lisenje slobode drugog pola(u slucajevima tezih KD, kao ubistvo, terorizam, otmice i sl.)? pitam za prijatelja
@204TesllckaBrigada,i hvala ti na edukaciji,..kada ovako lijepo komuniciramo možemo jedni od drugih nešto naučiti,..
@204TesllckaBrigada,hvala,tako trebaš da komuniciraš,..nisam znao i imam pravo ne znati,..
@LuiBa to nisu govna.Ako tkaninu smatras govnima, zasto nosih i sam tkaninu.Kad vidimo koliko zena nosi nikab, vjerovatno su to zene, koje su ovisne o muskarcu.Taj isti muskarac je nepismen, covjek manje inteligencije.Obrazovane zene i muskarci se ponasaju drugacije.Vjera se ne dokazuje nosenjem marame ili krsta, vec samim ponasanjem prema drustvu.Mnogi svacaju i praktikuju vjeru pogresno.
Hidzab prekriva lice misli se na bradu ovako kako ova ima to je neispravno
@krajisnik81 nije obavezno bradu nego ne smije se vidjeti kosa,mnoge I na istoku pogotovo u strogom Iranu,radnice I sportasice ovako nose hidzab
"Engleska skola ima sluh za neke sitne stvari". Bravo! Dodirivanje? Nije to samo stvar muslimana. Mnoge nemuslimanke zahtijevaju da ih pretresa zena na aerodromima i kad god je moguce. Dodir prilikom hapsenja je posebna vrsta dodira koji se ne tretira romanticno kao ni dodir zene ljekara. Ako neko to pita radi izrugivanja islamu, da bolje objasnim: -to je kad te zena spuca nogom u m.uda a ti mozgas o dodiru.