Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Ping rokne Pongom,ima da zvoni planeta...
U 2024 možemo očekivati gore nego u 2022, 2023.Nek je sa srećom
Ovaj kineski zid na slici iza njega nije kineski nego drevni zid nekih davnih civilacija.I nije se branila teritorija sadašnje kine od nekoga nego ga je pravila ova druga strana da se brani od ovih sa strane sadašnje kine.Sva historija koju nas uče zadnjih pa sigurno 150 godina je lažna.
Bice pohovanih sismisa i macaka u lepinji
Bice veoma uzbudljiva 2024. Euro 2024,Olimpijske igre Pariz,Ukrajina,Gaza,Tajvan,Jemen,Libanon,Iran,9 Januar,Izbori u Americi... Mozda nece biti para,zdravlja,mira,ali ce zato biti ratova,akcije i uzbudjenja.
Auuu kad oni krenu auuuuu ode sve u pm
Sve miriše na krvavu 2024tu, volio bih da griješim.