Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudni su ti teroristi,uvijek zaborave Ličnu kartu ili pasoš zanimljivo.
a jesi li se ikad upitao zašto je to tako?
False flag!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
je bem vam mater vise
i ja vala jebeem majku islamistima...
OTPJEVALA JE BABA SVOJE to je bar moje misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kancelarka je u zabludi-rekao bih. Islamski terorizam ne postoji. Asim,Mustafa, Rahim i Besim koji se svakodnevno raznose eksplozivom po svijetu-oni samo nose muslimanska i arnautska imena ali nisu pravi muslimani ni pravi Arnauti. Također-izmišljotina je i da se hiljade isilovaca skrasilo u BIH i da često čitamo kako hodaju naoružani. To je ba izmišljotina i zavjera mosada i cie. Lažu ba...
kurvo
prije svega, islamski terorizam je najveća prijetnja Islamu... ostali su samo kolateralna šteta...
Zar akt moze imati religiju?
Merkelice sretan novak i tebi
nek onda prestanu oni sijati mir u državama tih terorista
Ne vidim razloga sto su se bosnje toliko napalile da popljuju merkelovu. Ako je zena govorila protiv islamskog terorizma sta je tu lose, To je tako, protiv toga se treba boriti, a ne identifikovati se sa njim kao sto se nase komsije identifikuju sa cetnickim zlocinima i velikosrpskom ideologijom.
@Srkobalj Komsija, eto vidis kako si se prepoznao. :D
Da si Angela čitala klix šta smo ti savjetovali, skontala bi to prije. Jedino što vidimo pozitivno u novoj godini za Njemačku u odnosu na BiH što taj terorizam nije na vlasti !Eno ti u Rumuniji predjsednik glatko odbio muslimanku za kolegicu Premijerku. Ono evropske vrijednsoti žene, ljudska prava jednaksot. I sve to pade u vodu kad se nas time vrijednsotima stavi pimenica musliman !Angela ja gledam Jevreje, u Izraelu i kod Trumpa mogu m. biti samo ravnopravni pod čizmom.
Islamski terorizam ne postoji. Kršćanski da. Ova medijska hampa, i to je jedan vid kršćanskog terorizma.
obzirom na to da nisam vjernik i gledam na sve ovo objektivno, bez nepotrebnih emocija, imam jedno pitanje, čiji je terorizam bio u Aušvicu, Dahau, Treblinki, čiji je terorizam u posljednjih 15 godina u Iraku, Afganistanu, Egiptu .. ne branim niti jedan, ali optuživati, a pri tome ne govoriti o svojoj odgovornosti je tendenciozno i maloumno
@vxvy .. namjerno sam to napisao da filtriram čitaoce, samo objektivni, odrasli, evoluirani ljudi me interesuju i njihovo mišljenje
@fazer .. hoću da kažem da 90% terorista pripada nekoj religijskoj sekti .. nešto malo je u prošlosti je bilo anarhista, socijalista itd .. indijance je najlakše nadići i zatrovati pričom da su njihov Bog i religija ugroženi ..
ne kaze se islamski terorizam vec saka prodanih dusa od amerike stvorenih i poremecenih isto kao sto se optuzuju srbi za genocid nisu svi srbi uradili nit su losi to treba razlikovat a ne sve u isti kos stavljat dragi klix zelim vam sretnu novu i promijenite nacin izvjestavanja jer nije najbitnije imati sto vise citalaca koji se mrznjom i lazima kupuju vec siriti istinu mir i zajednistvo po svijetu
Najveća prijetnja Njemačkoj i drugim kapitalističkim zemljama je kapitalizam. Kapitalizam je generator terorizma i uvijek će ga biti dok god postoji kapitalizam. Treba li to dokazivati činjenicama koje su vidljive na svakom koraku.
Najveci izazov i prijetnja Evropljanima jesu njihove vlade. Strah i manipulacija strahom jesu prve poluge koje politicari koriste da bi izgradili fasizirano drustvo i time se koristio svaki diktator ili nacista u Evropi ukljucujuci Hitlera, Milosevica, Tudjmana... Tesko je povjerovati da Merkel ovih cinjenica nije svjesna i jos je teze povjerovati da se ona nada da ce nasilnu hristanijizaciju Njemackog drustva odrzati pod kontrolom.
Na zalost, evropska inteligencija, naucna i demokratska javnost su ponovo izdali covjeka. Dobro dosli u 3 svjetski rat. Ovog puta suze pokajnice na grobovima nevinih se kod Boga nece ozbiljno uzimati u razmatranje, a nece ih ni imati ko liti.
Ja u cjelom textu nisam procito" islamski terorizam" znaci da ona to nije ni spomenula. Ali ovdje je nesto mnogo opasnije tu recenicu je ubacio KLIX TERORIZAM. Oni su zlo gore od kuge.
@cerska92 bitno je malo zakuhati da se ovi bolesni klix đikani naslađuju 😁😁
@Feniks28 nek zarađuje bijeda nemam ništa protiv, ali zarađivati na ovakav način (vrijeđanjem) je dno dna ... 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To ti zahvaljuju isti oni(naravno ne svi) kojima si otvarala sirokogrudno vrata i dala sigurno utociste.