Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat, Korona, Rat
A nikako da nestanemo??
Željo!
Moze li mi neko objasniti ako je ovima koji su se vakcinisali potrebna 4. doza jer su u prethodne 3 oslabile... kazite meni koji nisam ni jednu primuo, kako ja stojim na nogama bez vakcina, zbog cega bi uopce i primio je ?
Malo su izgleda bazdarili ove testove da budu osjetljiviji, pa sada i kad se prehladis imas koronu.
znaci korona na nivou obične gripe? hvala i doviđenja.
ako mi se K digne mora da je od korone
I mene trenutno boli ku.ac, osim toga nemam simptoma, mozel nek reci sta je?
"za ovaj eksperiment nije potreban grejpfrut...."
😂😂😂😂😂a majko ima🐑🐑🐑🐑🐑🐑koje ce ovo da popuse....
Probudi se
Nisu slagali, koronavirus je široka porodica koji obuhvata i stare viruse, i ovaj novi covid-19.
Gdje nestade gripa...
da mi je neko prico prije dvije tri godine da ce se desiti korona i sva ova zahhebbancija ne bih mu vjerovo
hajd barem smo se rijesili obicne gripe i prehlade za sva vremena
I obrnuto. Ko ima korona virus zapravo je prehlađen ?
kad ce i hoce li doci momenat da kazu ej narode bila je korona izmuzli smo vas eto dosta je za sad necemo vise opustite se malo
Opasnija promaha.
Hej da mi je neko reko prije par godina da ce uvjerit svijet da je prehleda smrtonosna i jos da ce im 3-4 vakcine roknut za to, ja bi mu narucio jos dvije ture onog sto pije, jer mora da je jako. Ali evo nas.
I ja tako ponekad mislim. Samo da mi je jos da skuzim kako li toliko narod umire zbog otkazivanja pluća od obične prehlade. A vala i temperatura koja je bila u sezoni Alfe i ono kad po 5 dana temperatura divlja ko luda.
Kretenu jedan ljudi ne umiru od prehlade. Da si izgubio nekog bliznjeg nebi ovakve idiotluke pisao