Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' ti je rahmet duši hrabri čovječe.
@HvoKonjic1992 vidim simpatije prema ubici u tvom komentaru a čudilo bi me da je drugačije!
10 srpskih terorista dali minus na ovaj komentar. Eto s kim mi živimo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tarrant treba da bude optužen za TERORIZAM a ne za ubistvo!!
Eki to, ja sam vidio da nase balije predaju rahmet Sabanu Saulicu i govore da je sehid. Valjda zato sto ima ime kao i muslimanski praznik Sa'ban. Balijska glupost i primitivizam je gora od cetnika.
Kakav heroj? Obična kukavica pokušavao spasiti svoju bijednu kožu. Da je bio heroj ostao bi u svojoj zemlji a ne da se gurao tamo gdje ne pripada jer mu zinulo dupe muhamedansko za parama.
Hvala ti Brentone, sad ce fino kao odmazdu da se raznese neki kozohebac usred aerodroma i pobije bar 100 ljudi..Hebem te glupog...
Frajer ne konta da im je svima ucinio najvecu uslugu u životu, a to je da ih je ubio dok su bili u namazu i u ibadetu i kao sehide. Jos kad bi znali to nevjernici i neznalice bez upute. Islam se ne moze zaustaviti, pogotovo ne ovako. Jedino sto moze zaustaviti islam je muslimanska oholost kada dobiju vlast i borba za dunjaluk.
@entropium iskrenom vjerniku je vakva smrt draga, da se ne pati, al zato se nevjernici boje smrti, da im je dato po 1000 godina opet bi se bojali smrti. Uvijek ce im biti zao ovog svijeta.
Vise idiota i kretena nema nigdje ,nacionalisti sovinisti,neka vam se nikad ne desi ovakva tragedija,bilo kome,neka vas je sram i stid,pa ako ne volite svoju državu vrata su vam otvorena,razgulite,e ali nigdje nemozete svoje bolesne misli ostaviti.Neka vam je Bog na pomoći.
Krscanskii terorizam!
Bismillāhi-r-Rahmāni-r-Rahīm El-hamdu lillāhi Rabbi-l-'ālemīn Er-Rahmāni-r-Rahīm Māliki jevmi-d-dīn Ijjāke nea'budu ve ijjāke neste'īn Ihdinā-s-sirāta-l-mustekīm Sirata-llezine en'amte 'alejhim gajri-l-magdūbi 'alejhim ve le-ddāllīn (Amin)
Hrabrost nad civilima a kriju se ko srbi za vrijeme rata i gdje drugi imaju oruzje.
@Dino Z I kad im uletim u rov svi su kuhari i sanitet. Pičqke
Vidjeli som to 95-e kad smo dobili samo malo oruzja. Sta bi tek bilo da som imali jna oruzje
Ukoliko se civilizacija ne podjeli iskljucivo na principu teroristi i anti teroristi...sve ce otici u m.p....nije bitno kakve je ko vjere ili nevjere, bitno je da je covjek...svako ko sa simpatijama odobrava cin u kojem se proljeva nevina LJUDSKA krv je saucesnik u zlocinu
Brentonu niko nije oduzeo pušku. Taj događaj sa razoružavanjem desio se u drugoj napadnutoj džamiji, onoj koja nije snimana, i napadač je pobjegao kad mu je puška oduzeta.
Tako se postaje ŠEHID !!!