Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto neki ovdje stvaraju klimu kao da je konzumiranje droge nesto potpuno normalno. Kome to koristi ?
Preko 90% ovisnika od heroina je pocelo sa travom. Trava je odskocna daska za jace droge.
Ne.....njihov mozak je odskocna daska za teze droge......
Cuj od kanabisa, sta je to on smoto?! Ta je teorija tacna koliko i da su rekli da je frajer pored njega smotao djoint, pa se njemu od dima, koji je vjetar nanjeo na njega, zanesvjestalo, i vise nije znao za sebe, i izgubio je totalnu moc rasudjivanja. Pa nije na heroinu, majka mu stara, pola planete pusi to svaki dan, pola predsjednika drzava priznalo da su bar jednom probali. Bas ko onaj vic, kad su drotovi na obuci, pa komandir pita "E hajmo, ko zna kako se mota djoint?" a jedan dize ruku i kaze "Pa prvo ono nesto zeleno ko trava izmrvis, pa dodas duhana, pa to zamotas sve u papiric koji narkomani zovu rizla, zatim zasiljis na vrhu, i zabodes u venu!"
Na Djamayki gandzu prodaju na kilo..!
Eto, baš radi ganje se srušio.... alkohol je gori 1000 puta od vutre i još je legalan i još svaki dan ljudi ginu radi alkohola i dobijaju ciruozu jetre i to vam je uredu....a marijuanu bi držali zabranjenom a od nje možeš dobiti 27.000 proizvoda + liječiti određene bolesti....+ proizvodi O2 a izuzima CO2 Samo primitivac može biti protiv legalizacije marijuane Legalize weed !
Normalno da sam protiv legalizacije, kad se legalizuje samo ce drzava zaraditi, bolje je ovako.
porez na alkohol donosi drzavama milijarde i osim u bosni je svugdje u zapadnim drzavama je privatnicima zabranjeno da peku alk pogledaj serijal moonshiners . a vutru bi svako mogao sam uzgajat .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lol nidje veze pa nije hors pusio hahah
:))
I belive I can fly :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma zdravo je to, according to forumski intelektualci i vrsni poznavaoci flore.
Da je zdravo ne bi pojedini jeli ljude.
Ne dudli kad upravljaš balonom.
I onda kazu da je travurina bezopasna i legalna za koristenje...
Ja nikada neću biti za legalizaciju marihuane i sličnih biljaka. Nikada. Čak bih i alkohol smanjio. I sam Nikola Tesla je bio protiv alkohola ali i ovakvih "supstanci".
Nisu ni šljive opasne al kad ih se natučeš kilo, ubrzo završiš na šolji. Treba biti umjeren. A legalna u većini svijeta nije iako ima ljekovita svojstva međutim nije u cilju farmaceutskim kompanijama da se popularizira. Sve je biznis jbg.