Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"live and let live" ... Svakom svoje,gledajte svoja posla,ne tudja..
prava LGBT populacije treba promatrati isključivo kroz prizmu opštih ljudskih prava. nemoguće je da ja uživam sva prava, a da je LGBT osoba uskraćena za ista. danas-sutra, osobe koje uskraćuju prava LGBT zajednici, spremne su ista uskratiti i osobama druge boje kože, drugog imena, drugog načina obavljanja vjeskih rituala i sl. otkako je ljudskog roda ima i homosexualizma. mišljenja sam da samo osobama koje nisu sigurne u vlastitu sexualnost i ispoljavanje iste, takvi mogu smetati. žigosanjem, agitacijom, pljuvanjem pa i fizičkim napadom samo sakrivaju vlastitu sklonost ka istom spolu, dakle strah da ih zajednica ne prepozna i ne isključi kao takve.
Sodoma i gomora, umjesto terapije oni njima dopuštaju da bolest uzme još više maha, žalosno...
Slažem se , sve poslati na lečenje
...sačuvaj me bože gnjeva "pravovjernih"...
Sta nas boli qrac za ove bolesnike, svaki drugi dan postavljate kao da su nobelovci a ne prenosioci sifilisa i side. FUJ
Ako postoje homofobi, onda postoje i heterofobi i neko tu nije normalan. Danas nema razvratnosti koje nije izašla u širu javnost, dobijajući i pravni i društveni status opravdanosti i normalnosti. Fali samo još silovanje da postane opravdano i normalno i da ga se svrsta u ljudska prava.
zjake *** im nenu
Ovo na prvoj slici je vise muško nego žensko... Blago rečeno : katastrofa!!