Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@shahzudin Kako je samo "dobro" u Iraku, libiji... Nema više diktatora, imaju demokratiju, izbore...niko ne hapsi novinare... Prava idila.... Ni kod nas ne hapse novinare, imamo demokratiju... A za vrijeme Tita ( diktatora) nam je bilo "grozno"...
Ne znam otkud ovolika turkofilija. Okupatori kao sto su bili i austrougari. I dalje se ponasaju bahato prema unutrasnjoj politici BiH kao da smo im kolonija ili pokrajina.
Vrijeme je hrabrih vitezova, bogatih trgovaca, uglađenih dama i moćnih vladara. Iskusite život u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni! http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Erdogan pretjeruje. Umjesto da se ponasa 'evropski' i demonstrante hapsi tek nakon zavrsenih protesta (kao npr. Francuska nakon otkrica koruptivnog djelovanja predsjednika Sarkosyja), on se odlucuje za razbijanje demonstracija. Sarkosy je svojim evropskim ponasanjem uspio ne samo osvojiti jos jedan mandat, nego je cjelokupnu francusku javnost uvjerio da biti ovca i nije najgore sto ti se moze dogoditi u zivotu. Da ne duljim, udri Erdogane, dok god ti ne isporuce sve pomagace pucista!
Treba im jebat mater odmah, svaka cast za tursku policiju, poserem se na modernu demokratiju gdje svaki idiot moze pisati bilo sta samo da bi privukao paznju. A ovo malo jadova sto se skupilo i treba oprati vodenim topovima jer su to placenici koji pokusavaju na sve nacine da uniste tursku, samo sto cika erdogan ne yebe takve, ukljucujuci i "misljenje evrope".. samo se vi drzite svoje EU i svog gay misljenja i ne mjesajte se tamo gdje vam nije mjesto.
...gdje svaki idiot moze pisati bilo sta samo da bi privukao paznju... Slazem se. Treba pod hitno ukinuti komentare na Klix-u.
samo neka ne zarate valja opet bosnjacima u rat za "bracu". mi za njih ratujemo citavu istoriju a oni bataljon dobrovoljaca nisu mogli nama poslati.
Vidi ti Turaka, oni jos imaju mu*a! Svaka cast, pored sveg Erdoganovog terora jos imaju petlje izici na ulice. Steta sto nista od njihove hrabrosti u BiH nije ostalo.
Vratiće se ataturk, jebaće im mater
kako prenosi #Russian Today# 😂😂 Putin na Aparatima
Kiša bi pala, pasti ne može. Sunce bi sjalo, sjati ne može...
Btw, Božo, što ne daju dušmani da čuješ glas naroda :))
Erdogan ima malu čunu. Rekla mi hanuma Emina dok sam je kundačio, zato guzi novinare !
Izgleda svaki rat pocinje demonstracijama, od Libije pa do Sirije i sve na isti kalup, ocigledno je da to neko lagano razbija muslimanske zemlje, ali iskreno tesko je biti Erdogan u ovom trenutku, mora ali bas mora da bude mnogo pametan. Mislim da nije pametno ici policijom na svoj narod, treba se samo vratiti 10 godina unazad i uciti od drugih i ne raditi stvari koje su drugi radili jer su ocigledno pogresne
svjestan je vjerovatno da ove minijaturne grupice nista ne ugrozavaju. vise je nas bilo na protestima za maticni broj. velik je broj onih koji bi poginuli za erdogana.
Erdogan provodi "demokratiju".
Okupaj te prljave komunjare Erdoane!
Sada ce pet crvenih botova nakucati 100 minusa na ovaj komentar.
Iscenirani državni udar, hapšenje opozicije, još da mu je smrtna kazna u rukama da se ovračuna s protivnicima, diktator erdogan, nešto je trulo u državi turskoj... al vidi belaja, narod nije glup, sad će u nas skupovi potpore diktatoru