Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA MUŠTULUK BI POZLATIO
Njih ne ubijaju ukrajinci, nego se oni sami ubijaju oruzjem koje su dobili od rusa, da bi okrivili Ukrajinu. Putin zeli da izvrsi kolektivno samoubistvo!
vidite ovaj snimak, izgleda ta tamo civili stradaju od ukrajinaca isto..cudno ali istinito https://twitter.com/IvanRodionov_/status/464761902988808192
udri racku, zaboli rusiju neka stvar za ovim drugim djelovima ukrajine, njih je mornaricka baza na krimu zanimala sto su i uzeli i oni su svijesni da dalje nesmiju inace ce se susresti sa takvim sankcijama da bi him privreda pala za par mjeseci. samo nek EU prestane kupovat gas i gorivo par mjeseci ode rusija u tri lijepe PM a EU ima rezerve i rezervne alternative bez problema za duzi period. ipak je davno uspostavljen taj neki balans od strane EU prema rusiji da ih EU moze drzati na uzici.
,nisu ukrajinci kao mosnje heljp nato heljp kmeeee kmeeeeeeeee
:D