Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..pa gdje nam je onaj pametni \'englez\' da nam pojasni bitak engleske političke ekonomije ?????? ..siguran sam da samo i jedino on to može.
Nek him hejdsu, da gajimo patke, kokosi i da nam nose nevidljiva jaja, koj tek kad se rasprsnu na njiovom licu pokazu kakva su go-na britanska, fas**isticka
vi da ste pametni, mogli ste imati pomoc sa svih strana svijeta. ovako, mozete lagano propadati, dok se izmedju sebe glodjete.
kupujem staro zeljezo
Ma prave se Englezi ko i obicno, koga li ce sad opljackati na naplate izgubljeno ? Iran ????
@ampak nije to zbog navodnih terorista, to je kakva takva zastita od slovenacke pomorske sile. Izgleda da su se unaprijed predali.
a što to oni nama ne hedijišu?pa mi onda to iranu prodamo za npr.4 milijarde i onda lipo napravimo auto put od izačića do npr.mostara,a?