Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad u gluhoj bukovici hodzu optuze za pedofiliju u roku od 5 minuta 500 komentara o tome kako su muslimani pedofili i kako su bosnjaci zatucani i ne trebaju u evropu. a gle sad u sred evrope u njemackoj katolicki svecenik pedofil odjednom tajac... ccc dvolicnjaci!
cuj da se \"pozabave\" s time, sta je zabavno u pedofiliji? i zar ima jos popova da nisu naherili nekok decka a :)
Ko je predodredjen da bude homoseksualac, on ce to biti, bio pop, hodza ili svecenik. Vi komentarisite sta hocete, tako vam je to
tito i caucesku, ljubavnici
sta li tek kacavenda radi...
sve su to PEDERSKA POSLA
se treba umanjiti iz vizuelnog zivota, nek vjeruje ko sta hoce u privatnom..
@OBILIC Hahahahah,vidim da nemozes da se pomiris nikako i nikad neces samo zato sto su vas TURCI 500 godina g.u.z.i.l.i. i tebi je to krivo kao i svakome \"iliru(srbinu)\"......
Ma nije on degenerik on je pravi srbin
koji si ti degenerik, majmune idiotski...
ne znam sto se toliko razbacaju trazeci pedofile kada su im na dohvat ruke.....odu u crkvu i pokupe ih
Sad cu da priznam nesto sto moju srpsku dusu muci vec neko vreme. naime neki dan odem u crkvu kad tamo zatekmen popa Nekrofilija poprilicno pijanog STA je bilo oce pitam ga SINE dragi muci me vekovna istina KAKVA istina oce pitam ga SINE mi smo Bosnjaci barem smo to nili prije nego sto nas Ilija Garasanin prevede na srbe MA TO JE nemoguce oce kazem ja MOGUCE je sine veli pop placuci i potezuci iz skoro prazne flase rakije POGLEDAJ u NAcertanije i ja pogledah i spoznah tuznu istinu OCE mi smo Bosnjaci pravoslavci velim ja sa suzama u srpskim ocima JESMO sinko veli on sa srpskim suzama u srpskim ocima I TAKO smo plakali neko vreme sve dok mi pop Nekrofilije ne stavi svoju svestenu ruku na moje spolovilo OSETIH snazno uzbudjenje POP je vesto otkopcao slic mojih pantalona i poceo manicno da mi drqa stojka POPE mili rekoh stenjuci tako te zelim u mome chmaru NAGGUZZI se sinko rece Nekrofilije i ja osetih svu snagu njegovog qurrcaa u mom chmaru BILO nam je lepo ali sad ne znam sta da radim?
Pi zde KATolicko ustashke onako dobre za kar ati a oni po djeci i kod nas toga puno ima puna je ercegovina pedo fila.