Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su Merkel promijenili nakon 16 godina, možemo i mi SDA nakon 30.
Majstore, nisu je promjenili. Zena je jos prije 2 godine najavila svoje penzionisanje. Velika je to razlika...
Ispade da je Merkel bila naklonjena rusiocima BiH, pa je mozsa bolje da SPD uzme vlast
Na ovom clanku najvise izopačenih komentara koji su zadojeni zabludom da se u Njemačkoj samo peru guJice, čisti i radi na baušteli. Jarane, niko tebi u Njemačkoj ne brani da napreduješ, školuješ se i zaradjujes po 100 000 EUR godisnje. A vala i oni sto ih gore nabrojah rade za najmanje 30KM po satu, pa vi kontajte...
Jel Seydo u SDP-u ili je ipak promijenio stranački dres?
Dobro je samo nek ne puca
Oni se neće moći dogovoriti i kako izgleda biće opet novi izbori. Merkel će još biti par mjeseci mama Njemačkoj. Na kraju pokazuju izbori koliko je Njemačka podjeljena, ne može se ni od dvije stranke sastaviti koalicija.
ako SDP uzme, to bi bilo senzacija
Gdje su pravi izborni rezultati, koga više briga za izlazne ankete.
za nas isto,politika Njemacke prema BiH se nece mijenjati
Amidža flo
SRBIA!!!
Očekivano...Armine borio si se dostojno kako i priliči gospodinu.
Ljudi 16 godina nisu bili na vlasti, a tako su sigurni u sebe da ce znati sta treba raditi. Samo politicari mogu biti tako arogantni.
Demohriscana valjda a ne konzervativaca. I spd je relativno konzervativna stranka
Scholtz!!!