Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedan test nije bezuspješan. Ukoliko nešto nije bilo dobro sa predmetom testiranja, pokazalo se šta ili gdje ne radi, što omogućava popravku ili poboljšavanja, a to i jeste cilj testiranja. Nema bezuspješnih testova. A to što govore da je ova ili ona (neprijateljska) zemlja nešto bezuspješno tesirala, je samo politićko obezvrjeđivanje, omalovažavanje u javnosti. Kakav god da je rezultat ispitivanja, čim je test izveden znači da je uspio.
hahah eno isključili komentre na AMIR ZUKIC ODRZAO PREDAVANJE :D
Jadan narod i jadna država.
@Hipoteza a SAD-e su ti ok? Glup narod je onaj koji razmislja kao ti! Doslo je vrijeme da nam Amerika uvodi "demokratiju" koja u uzem i sirem smislu nema nikakve veze s demokratijom, vec je to prosto prosirena diktatura!
@DostaPlUs18 gdje si ti vidio da spominjem SAD? Usto na lijevu nogu, pa odma neke kontre udaraš. Čitaj druže.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)