Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO NEVOLI DABIC RASU NEK P.PUSI K\'TU NASU POZDRAV OD NELETA I NEZABRANJENOG PUSENJA
ebo ti holbruk mater ... trunut ces ti u zatvoru stoko centicka ...
ratni zlocini ne zastarjevaju i nema nikakvog \"imuniteta\" u krivicnom pravu
jes´ovaj Rasha kmezulja.. koja p****ca od covjeka.. nema ni trun dostojanstva.. ugledaj se kmezuljo barem malo na svoje zlocince sunarodnjake (Seselj, Slobo).. oni su makar samopouzdano stali pred sud.. E jadni srpski narode, ako ovakve mimoze smatrate junacima.. :-)
Prosto je nevjerovatno što se sve pokušava uraditi na minimiziranju stravičnih zločina urađenih u ime REPUBLIKE SRPSKE I SRBIJE. Ide se bezozobrazno daleko, čak dotle da Srbija podiže krivične prijave prostiv onih koji su se branili od četničkih hordi i kama. General Delić, general Gotovina i drugi su samo žrtve uspješne srpske diplomacije. Ovog shupka, u svakome slučaju, treba osuditi na doživotnu robiju...
pa ovaj monstrum uopće ne misli o zločinima koje je počinio . idiot samo govori o imunitetu koji mu je navodno obećan ! na vjkešala treba ovo govno poslati i javno pred tv kamerama djubre objesiti !!! čuj ! krvolok priča o imunitetu !!! mrš djubre!!!