Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3801 novozarazenih, 768 preminuli, 1109 oporavljenih. Broj novozarazenih Hajde sto ne raste nego vise i ne varira, krenuo je da opada evo cetvrti dan za redom. Ide na bolje hvala Bogu. Samo da se smanji i broj preminulih aBd. Strpimo se narode jos malo evo u Italij se popravlja stanje a i kod nas ce ako Bog da. Zivi i zdravi svi bili
@KraljevinaBiH I ja ne znam gdje Klix skida ove podatke do sad je ubacivao manje novozarazenih a sad ubacuje vise novozarazenih nego sto jeste. Juce je bilo 3899 a danas 3801
@KraljevinaBiH Evo upravo ubaceno za italiju jos 12463 oporavljenih . Bravoo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Konačno ispravni podaci KLIX-e. Do sada ste konstantno iznosili broj novoaktivnih. I vi ste nešto novo naučili. BRAVO!!
OVO STE JUCER OBJAVILI!??? U Italiji je prema najnovijim podacima u posljednja 24 sata zabilježeno je 1.648 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što predstavlja pad (-57%) broja novozaraženih u odnosu na jučer kada je zabilježeno 3.815 novih slučajeva
Italija koja ima 61 milion stanovnika i jednu od najstarijih nacija u evropi postotak umrlih 75-85 godina u tim brojkama je veci od 85% !!
De smanjite malo ribu.... Dosta vise Italije i Corone.
zasto su im bolnice prazne? gdje su svi ti zarazeni?
Ne znam gdje vi iskopate tih 4.000 novooboljelih. Ako već pišete o Italiji imate detaljne podatke na http://www.rainews.it/ran24/speciali/2020/covid19/ Kao što vidite broj novooboljelih je 2.107.
Umrlo 837... Tu su svrstani svu moguci i oboljeli i ovi sto su umrli prirodnom smrcu...
Da, isto kao jučer kad je bio drastičan pad, kao što je veliki pad bio u masi drugih zemalja što dakako nije interesantno . Pad je bio i u Španiji iako je jutros ovdje pisalo o drastičnom porastu koji niko osim Klixa vidio nije.
Niko ne spominje Španiju koja gura u provaliju
jeli to u jednom gradu ili vise gradova
a nista vase "dobre vijesti" od jucer.. ccc
Drzite se jos malo, sad ce ova krivulja (novo)oboljelih da pada. Ima vec naznaka, bas u Italiji, npr. Strucnjaci - biohemicari, eksperti za obradu statistickih podataka, univerzitetski profesori, ne samo Ekonomski institut iz Rima, predvidjaju stabilizovanje situacije (u Italiji najkasnije u maju) diljem Evrope, zavisno od vremena pocetka krize, preduzetih mjera i njihovog postivanja. Cestitke, Bosno I Hercegovino, za disciplinu i hrabrost.
Nazalost,priblizan broj ozdravljenih i umrlih.Ne smijem ni zamisliti do kraja sta ce biti,ako ovaj trend nastavi,a vec preko 100.000 zarazenih.
Bravo klixe napokon ste tacno prepisali podatke.
Nešto slabo ima po portalima "Uskoro Mile proglašava nezavisnu RS. Uskoro treći. Kosovo je Srbija" likova poout Bukevara i Drinskog i prizvanje rata. Prizivali ste rat i sada kada imate nešto sta je mačiji kašalj prema ratu svi se usrali zbog samoizolacije "kme kme kme policijski sat i samoizolacija je kršenje naših ljudskih prava". Dokaz da su ti kojo su prizivali rat obične pichke
https://www.worldometers.info/coronavirus/ ovdje prate