Komentari (469)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve MUSKE izbjeglice starije od 18 godina, koje su uz to sposobne da ratuju, DEPORTOVATI iz Evrope! Gamad jedna, nemate ni stida ni casti...Ljudi vas prime kao svoje i vi im tako vracate! Musliman sam ali sam za deportaciju ovih kozojeba! EU je bila puna 90tih i nasih izbjeglica, svih vjera i nacija, pa se ovo nije desavalo.Tuga, jad i cemer...Fuj.
Pa EU je bila puna 90ih naših dezertera pichkica koji su se bojali ratovati i usrali se kada je prvi metak pukao, zašto bi curice odjednom dobile muda u Njemačkoj da ratuju sa Njemcima? E sada je druga tema da ti kao "musliman" imaš informacije da su u pitanju kozoyebi i da su uzvikali Allahu Ekber prije nego što se zna ko je
Ein 21-Jähriger !!! Asylbewerber aus Syrien !!! hat in der Reutlinger Innenstadt eine Frau mit einer Machete getötet und zwei weitere Personen verletzt. Der Tatverdächtige wurde festgenommen.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
........ako ovako nastavi, dolazi će švabe kod nas u potragu mirom i sigurnosti......
yebat im mater.. nek uzivaju u svojoj multi kulti zemlji.
@budalepoturcene .......samo neka idu u rs........njihov auto je već tamo......
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Kad bi Sirijci svi otisli u Njemacku, a svi Nijemci u Siriju, za 10 godina bi Sirijci trazili azil u Siriji. Toliko o arapskom mentalitetu.
Tone Evropa ko Venecija . Samo me zanima kome to odgovara ?
proc'to samo naslov,...mora da je dalje ista konstanta,...garant se jope radi o nekom sljedbeniku pedofilnog arapskog prevaranta
.....pa narafski..
Još jedan sa prezanimljivim oružjem, sjekira, mačeta, sta li je sljedece?
ovaj umislio da je Bruc Lee
Iranci posvetili video svojoj hrvatskoj braci na ytn:))) A javljaju se Afganistanci u komentarima i tvrde da su rvati u stvari njihova braca..sovovi..https://www.youtube.com/watch?v=V3xl9jpV_aU
*ytb
@hrisi-avgi Ma ja ! Moj pra-pra-pra-pra ..djed je bio Dario Veliki. Ponosan sam sto sam njegov pra-pra-pra-pra ..unuk.
Ako su svi muslimani teroristi onda su svi pravoslavci genocidaši!
Jbg 95-96 su vadili iz škola bosanskohercegovačku djecu i deportovali ih u razrušene kuće ili u Ameriku i još uvijek smo nepoželjni u toj EU.Treba ne samo da nam se izvinu nego i da otpišu sav inostrani dug BiH i plate oštetu za diskriminaciju.
Kaže jedan Njemac da je ljut i da treba protjerati sve koji nisu rođeni u Njemačkoj i koji nisu Njemci, ako ti pradjed nije Njemac onda sikter u svoju pripizdinu!
@fantom slobode pa kažu isto po čitavoj Europi osim ovih novopečenih siromašnih EU zemalja koje izvoze svoju radnu snagu da ušićare koji euro...
Ja bi sve ove teroriste,ubice nebitno koje su vjere,rase i nacije bacio tigrovima i lavovima u kavez da se najedu i na taj način učinio dobro djelo.
Valja Evropi deverat u buducnosti s ovom bagrom, moli Boga da se ne nadjes na nekom mjestu gdje ova neobrazovana i isprana budala napadne...
Nisu obrazovani ali su zato obrezovani :D
I šta sad pojedinac učini zločin i on zato treba da odgovara inače naši miroljubivi ?.???Srbi nevole da ih zovemo genocidnim iako su to počinili oni kažu nije u njihovo ime nego je to dijelo pojedinaca
Ovo je zalutali pomahnitali musliman koji slijedi četničku ideologiju!
Samo da ne pocne bakir primat izbjeglice,ako mu Merkel podunio novac crno nam se pise.
Ej, dodjes u Njemacku, trazis azil da ti dadnu jer si pobjegao iz svoje zemlje (iako si itakako vojno sposoban), daju ti smjestaj, hranu, nesto novca (vise nego je ovdje prosjecna placa) i onda napravis ovakvo nesto? Ali neka, napadali su Cehe, Poljake, Madjare... Kad su rekli da ove ne zele u svojim zemljama. A i ovdje su svi pisali o fasizmu nabrojanih zemlja. Uzmite ih sebi kuci sad.
Jedan slucaj u zemlji od 80 miliona, u Sarajevu svakih sat neko puca, bode, pljacka...budala, narkomana, psihickih bolesnika, socijalnih slucajeva na sve strane...nije to islamski terorizam nego globalni problem.
@Afi Konan Pa mislim da stvari na koje smo navikli tipa pljacka, narkomani pa i ubojstvo nije bas isto kao raznosenje bombom u sred kafica, gaziti ljude kamionom dva kilometra ili napadati ljude sjekirama itd... A previse je takvih stvari upravo na muslimanima s Bliskog istoka da bi mogli stvari relativizirati i reci da se to inace i prije dogadjalo dok nije dosla ova migracija iz spomenutih zemalja. Na kraju krajeva, ne lice njihove zemlje na sta lice bez razloga.