Ej, dodjes u Njemacku, trazis azil da ti dadnu jer si pobjegao iz svoje zemlje (iako si itakako vojno sposoban), daju ti smjestaj, hranu, nesto novca (vise nego je ovdje prosjecna placa) i onda napravis ovakvo nesto? Ali neka, napadali su Cehe, Poljake, Madjare... Kad su rekli da ove ne zele u svojim zemljama. A i ovdje su svi pisali o fasizmu nabrojanih zemlja. Uzmite ih sebi kuci sad.
Jedan slucaj u zemlji od 80 miliona, u Sarajevu svakih sat neko puca, bode, pljacka...budala, narkomana, psihickih bolesnika, socijalnih slucajeva na sve strane...nije to islamski terorizam nego globalni problem.
@Afi Konan Pa mislim da stvari na koje smo navikli tipa pljacka, narkomani pa i ubojstvo nije bas isto kao raznosenje bombom u sred kafica, gaziti ljude kamionom dva kilometra ili napadati ljude sjekirama itd... A previse je takvih stvari upravo na muslimanima s Bliskog istoka da bi mogli stvari relativizirati i reci da se to inace i prije dogadjalo dok nije dosla ova migracija iz spomenutih zemalja. Na kraju krajeva, ne lice njihove zemlje na sta lice bez razloga.
Prikaži sve komentare (469)