Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav predsjednik.On je samo marioneta.Amerikom vladaju velike multimilijarderske kompanije a svaki predsjednik je ustvari neko ko radi za njihove ciljeve i bude isplacen po urađenom poslu.A najbogatiji ljudi amerike jesu židovi.Američkom politikom upravljaju židovi.
Nadam se da on ne nosi onaj kofer sa šiframa za nuklearne rakete...
Vidi ono sto mi ne mozemo da vidimo!
Ludilo pravo, ovaj bajden priča gluposti,drugi političari isto tako, a kina polako osvaja sve luke i to na fin način,vidi još malo pa će i Tajvan da preuzmu,Filipine..Australija se naoružava do bola,boje se kineza..Putin je mala maca,zato je u dogovoru sa Kinom…
Ne volim Bajdena ali je ovo nategnuto tumacenje necega..tabloid stil clanak. Teski. Luepatanja oko predvidjanja u Simpsonovim su lupetanja ali zivimo generalno ko u Simpsonovima.
Možda on vidi nešto što mi nevidimo
Biden je ljudina. Amerika nije imala boljeg predsjednika još od Kenedija.
"BIdEn jE bOljI Od TrAmpA" 😅
Zasto ispod objava tekstova ne postoji opcija: prijavi fake news jer ovo je upravo to, bas kao i mnoge druge koje nekriticki Klixovi 'novinari' nerijetko nemusto preuzimaju?
Pa i trebao je neko stajati tu..i naravno da ne zna na koju ce stranu krenuti kada nema nikoga
ovo tacno treba ograniciti na ispod 60...
Ma nijE, vise nesto gestikulise ili je pruzao ruku prema nekom iz prvog reda...
Tako je. Gestikulacija ljudima da ustanu na noge.
strasno
ma ovo je robot, nema teorije da je insan...
sve što je starije od 60 godina trebalo bi zabraniti da se bavi politikom. Pa to je senilno.
Covjek nije pruzio ruku da se pita sa nekim, vec je ocekivao da ce mu bit pomocnik u blizini da preuzme mapu iz koje je citao.