Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj komšija dobio 300 KM kazne jer je u dvorištu 3 kokoši i horoza imao, a ovaj siluje maloljetnu djevojčicu i zaustavi se sve u dokumentima.
On je platio maloljetnu (mlađu od 18 godina) prostitutku da imaju sex i to se vodi da je prisiljena na seks znači nagovorena od punoljetnih osoba da to radi za pare... to se radi masovno u čitavom svijetu u siromašnim četvrtima i getoima ali naravno bogati i poznati ljudi se moraju toga paziti oni su kao uzor nasega drustva i njihovi se koraci prate
ALLAH DA VAS ODNESE U DZEMET
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa na kraju jel metn'o princ?
Podero je ko Bosanac krštenicu 1463. godine.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
coek je mrtav, a vecina komentara o tome kako ga treba u zatvor
Mali sisaj cuclu ako mislis da je mrtav
Sve hebali i sad ko neko ih prisiljavo
a čika Biden i čika Clinton tek će da se dokumentira i procesuira.
neda kraljica sina svog
A mozda da nam neko kaže ko je taj princ Andrew???
Novi dokumenti iz slučaja Jeffrey Epstein: Maloljetnica prisiljena na seks s princom Andrewom ---- Europljanin, intelektualac, princ, predstavnik Leitkultur. Ah, da, jos i kolonijalizator ciji predci bogatstvo stekose na kostima robova i onih koje su porobili i protjerali. Silovanje je samo jedna u nizu njihovih kulturnih tradicija.
@rahmetlijaTito Koliko sam ja shvatila, Epstain je taj koji je prisiljavao doticnu na sex, a poslao ju je princu bas kako bi imao materijal za ucjenjivanje... kaze:"Epstein je trgovao djevojkama kako bi sebi "priskrbio osobni, politički i finansijski dobitak, te kako bi dobio potencijalne podatke za ucjene".
@Tersalka A "nevini" prinz trazio "nevinu maloljetnicu" koju ce on licno prvi probusiti od Epstaina. U njihovom svijetu seksorgije i podvodjenje su kao u tvome izlazak na korzo da te svi vide. "Jadni princ" narucio "hebacinu" al´ eto nije znao da je cura maloljetna i jos da je prisiljena sa njim na seks da bi, upravo, njega princa, sa tim kompromitovali. Cak se mutti kraljica morala ukljuciti "spasavajuci" sincinu po ko zna koji put.
Epstein je morao umrijeti.. covjek je bio povezan sa Trumpom, Hillary, svim zivim poznatim licnostima. Jednostavno je znao previse. Cak su mu i kucu na Google maps sklonili i blurovali..
Namješteno samoubistva, niti je ubijen niti se ubio. Živ je monstrum, krepo daBod da
Počelo je, biće dokaza i o Klintonu,Obami i ovom dekici Bidenu
Osusio vam se taj kurcic...
Seks jaci nego atomska :D
bogami u engleskoj,americi sve neke bolesti,u kini jedu mačke,pse a i to su zabranili,u rusiji su mirni donekle,dok ne uhvate neki interes i kada neko traži od njih pomoć,a bome evropa ima da nagrabusi kako je krenulo sa amerikom i rusijom sa druge strane,a mi na balkanu ko i svake godine zabiljezi svog protivnika i to je to.
U Rusiji imas vise prostitucije maloljetnih djevojaka (
Mah,namjesteno sve...