Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doista svaku vrstu zla prelaze!
Nisu normalni Jevreji protjerati Palestince na umjetni otok. Zašto Jevreji se ne presele na umjetni otok ? Ovi su najveći zločinci što postoje na ovom svijetu.
Isti Srbi,treba im neki milosrdni andjeo
Gdje je brkica, da ih dovede u red ♥️
Ma nuklearka je za njih jedini lijek. Doista Palestinci imaju cast boriti se protiv najodvratnije ideologije u zadnjih 120 godina.
Kako se sprdaju sa svojim zrtvama, jadnim nevinim ljudima i to pred ocima cjelokupne svjetske zajednice! Siguran sam da se upravo ovako, na morbidan, dehumanizirajuci nacin zezao i Dr Mengel se svojim zrtvama, pacijentima uvjeravajuci ih kako se u Aushwicu pruza vrhunska zdravstvena njega.
Izrael je trenutno ko krme u Teheranu,uopste ne pripadaju tom podrucju gdje zive,gledajuci okolne zemlje,i kad tad ce se oni negdje raseliti.
Ovi nisu normalni
najbolje bi bilo da se izraelci premjeste u Ameriku negdje na Aljasku nek se onda amerikanci bave sa njima kad već podržavaju izraelski terorizam
mi svi znamo da se taj otok zove njemacka ! Ali taj film se nece igrati! Njemacku mrze arapi i izraelci ali i mnogi drugi zato doslo je vrijeme da se mjenja kult duznosti bilo kome! i zato samo afd
Instalisanje zidovske drzave je zelja Evrope za produzenje krscanskih pokolja samo da posao sada odradjuju Chifuti
Monstrumi jedni neka svijet vidi ko su naccisti
jedno od hitlerovih rjesenja po pitanju jevreja je bilo da ih isele na madagaskar.....koja koincidencija😈
Pa im dade palestinsku zemlju da kancijaju po njoj. Sve je to projekat star 70ak godina...
uzivaju u svojoj zgrozenosti i licemjerju . ali oni kuju Bog odredzuje
Pa što njih nisu iselili na umjetni otok umjesto sto su ih pomogli da naorave etničko čišćenje nad čitavim narosom.
Gas gas 🤣
Vratiti zidove nazad odakle ih je hotler protjerao