Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi kerovi ko ce drugi zna se da samo oni mogu pociniti ovakva zlodjela.
Ovo je srpski čin!
U 21 vijeku Religije ,zbog svoje besmislenosti gube smisao postojanja !! U bogomolje vjeruju samo najveci i najglupjli besposlicari , i vjerski profiteri ,sa kojima je najlakse manipulisati !! Vjecni sukob civilizacije i religija ,donosi ratove i smrt neduznim ljudima !!
@ejbgajarane u sri lanki jedina teroristicka organizacija jesu tamilski tigrovi. Oni se bore i protiv muslimana koji su u manjini u sri lanki
Demonska posla iz prve ruke.
Uzasss...ostao sam bez rijeci :((((((
Bože dragi, Allahu, zašto ovo ne spriječiš? Nevini ljudi i djeca umiru u strašnim mukama zbog poganih ljudi
Zato što ne postoji..
Allah nas je ostavio da radimo sta hocemo, kasnije cemo biti pitani za svaki momenat.
Nešto se sprema!
religija mira opet udarila
religija je umjetnost, a ne vrijedi se ubijat radi uvjerenja jer svako zivot drugacije dozivljava... kako muziku, sport tako i religiju
"Multikulti" svugdje na svjetu uvjek vodi u krvoprolice
Prestanite da serete da ubijate u ime vjere, i religija. Svaki razuman covjek zna, da kad bi svaki covjek pratio svoju svetu knjigu svoje religije, da ne bi bilo ubijanja, ratova, klanja, protjerivanja, silovanja. Tuga, zao mi je sto se ovo desava u svijetu a narucito na blagdane.
mržnja među sinhalezima ,indusima ,i malobrojnim muslimanima i kršćanima je ogromna,pa zato treba sačekati sa označavanjem krivaca....
Boze sacuvaj sta je ovim ljudima vise? Kako vas nike strah tog navodnog Boga u kojeg se kunete toliko? Fuj stoko teroristicka!
Masoni ovo organizuju
Za razliku od svjetskih medija koji uglavnom pisu da je napade najavio i izveo National Thowheeth Jama'ath, nijedan nas medij o tome ne zeli pisati..
Ne znam sta se vise desava sa ljudima..opet po jadnom narodu i sirotinji... :(