Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekopirali amere ...fuj znaci I ovo u evropi po americkom sistemu hahaha evropo funjaro
Kakva Njemacka plata plafon 1800e jos ako moras smjestaj od toga placati, preveliki je pritisak na tu drzavu. Treba ici u Austriju Svicarsku Dansku itd.
/gooUser1705609792: pa radije cistit ulice i nosat kauce u zgrade bez liftova nego pruzat ruku za sadaku u Bosni. Nemogao je zatvorit kad je pruzi. Svi su naucili: bog ti dao dug zvot, vise imao nego ti trebalo, nek ti Alah podari zdravlje...itd. To su nekad samo romi radili. Eto imam 4.5,6 djece a da mi jeneka donacija da mi se napravi kuca bar sa dvije sobe i kupatilom pa kad ih upitas koliko dugo zivite u toj kuci sa vlagom i neuslovnoj za zivot, pa eto 15-20 godina slijedi odgovor.
Da Bog da vas 46‘ opet zadesiöa, samo sto zahebavate radnike sa Zapadnog Balkana!
Ko te tjera tamo da ides, da budes rob?
Ko to jos sa zapadnog Balkana trazi azil?
Koga ces zaposliti ?Migranti vam drze vec McDonald's,Media Markt,Audi,Aldi itd...Sve Su Oni sefovi i Svabe rade na crno za njih ...zakasnili Ste davno
pa hoce li svabo raditi za minimalac ili migranti i neskolovane svabe,nemoze i jare i pare
...nisu problem oni što rade. Problem su oni što ne žele da rade, a ima ih mnogo. Problem je što ovom što radi odbije pola zarađene bruto plate, da bi dao onom što ne radi.
Nema vise peglanja kauca kod Svabe
Zamisli u BiH da nema kesa, da se samo karticom i preko racuna placa
Nećeš dugo čekati, ne brini. Krimosi će se uvijek snaći.